Το 10ο Penny Marathon για τα αδέσποτα τον Ιούλιο στην παραλία της Καλαμάτας

Το 10ο Penny Marathon για τα αδέσποτα τον Ιούλιο στην παραλία της Καλαμάτας

Ραντεβού στην παραλία της Καλαμάτας σε όσους αγαπούν τα ζώα και νοιάζονται για τα αδέσποτα δίνει την Κυριακή 11 Ιουλίου ο Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας, με αφορμή την επάνοδο μιας σημαντικής διεθνούς πρωτοβουλίας που ξεκίνησε το 2012 από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Το Penny Marathon γίνεται 10 χρόνων και ετοιμάζεται για τον παγκόσμιο εορτασμό των γενεθλίων του, τιμώντας τα ζώα που καθημερινά προσπαθούν να επιβιώσουν στο δρόμο, την ανιδιοτελή αγάπη των εθελοντών που ακούραστα παλεύουν γι’ αυτά, αλλά και τον αθλητισμό!

Το Penny Marathon, λοιπόν, βάζει τα παπούτσια του και ξεκινάει το ζέσταμα για τη διοργάνωση που θα γίνει και φέτος στην πόλη μας, την Κυριακή 11 Ιουλίου,  προσκαλώντας «όλους μας να συμμετάσχουμε μαζί του στις δράσεις που έχουν διοργανωθεί από το Φιλοζωικό Όμιλο Καλαμάτας:

-Μίνι “μαραθώνιο” περπάτημα που θα πραγματοποιηθεί από κοινού με τα ζώα μας στην παραλία της Καλαμάτας. 

Σημείο συνάντησης και έναρξης: ξενοδοχείο Πανελλήνιον, Ναυαρίνου 2. Θα περπατήσουμε μέχρι το Ξενοδοχείο “Φιλοξένια” και θα επιστρέψουμε στο σημείο έναρξης. Ώρα συνάντησης: 9:15 π.μ.

-Beach party στο μαγαζί Duana, Ναυαρίνου 195, στις 8.00 μ.μ.

Τιμή πρόσκλησης: 10 ευρώ  (συμπεριλαμβάνεται φαγητό). Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την παρουσία σας έως 8/7. Όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν αποκλειστικά για τα αδέσποτα ζώα της πόλης μας.

-Εκτός από τη συμμετοχή σας στη διοργάνωση, μπορείτε να υποστηρίξετε τη δράση μας μ’ έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

-Αγορά t-shirts, καπέλων κ.λπ. που θα διατίθενται στο σημείο έναρξης

-Δωρεά μέσω της σελίδας που έχει δημιουργηθεί γι’ αυτόν το σκοπό (https://www.mycause.com.au/…/dream-of-a-safe-haven-dash…)

-Δωρεά στον τραπεζικό λογαριασμό του ΦΟΚ (Τράπεζα Πειραιώς, Α.Λ: 6777-137517-911, IBAN: GR86 0171 7770 0067 7713 7517 911, BIC: PIRBGRAA)

-Αγορά πρόσκλησης για το beach party (10 ευρώ).

Για δωρεάν εγγραφή στις παραπάνω δραστηριότητες ή για περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας είτε μέσω της σελίδας του ΦΟΚ στο facebook είτε στα παρακάτω τηλέφωνα: 6944777391 (Ιωάννα Καρνούσκου), 6908670384 (Κωνσταντίνα Φούκα).

Σας περιμένουμε με ενθουσιασμό, αλληλεγγύη κι ελπίδα!».