Υλοποιούνται παρεμβάσεις μέριμνας για τις περιοχές φυσικού κάλλους σε Νέδα και Πολυλίμνιο

Υλοποιούνται παρεμβάσεις μέριμνας για τις περιοχές φυσικού κάλλους σε Νέδα και Πολυλίμνιο

Τις τελευταίες δεκαετίες, τόσο το Πολυλίμνιο όσο και η Νέδα, αποτελούσαν και αποτελούν σημεία αναφοράς για τη Μεσσηνία. Δεν υπάρχει ταξιδιωτικός οδηγός ανά τον κόσμο ο οποίος να μην προτρέπει, όσους και όσες θέλουν να επισκεφθούν την περιοχή μας, να βρεθούν στις δύο περιοχές.

Παρ’ όλα αυτά, η αβελτηρία Δημοτικών Αρχών και Περιφέρειας για την καθαριότητα και την ενημέρωση των τουριστών με προειδοποιητική και κατάλληλη σήμανση, αλλά και για τη φυσική παρουσία προσωπικού, τόσο στο Πολυλίμνιο όσο και στη Νέδα, είναι πρωτοφανής.

Φτάσαμε, λοιπόν, στα μέσα του 2021 για να διαβάσουμε με ικανοποίηση, είναι αλήθεια, την παρακάτω είδηση: Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα αναμένεται ότι θα έχουν τοποθετηθεί χημικές τουαλέτες στο Πολυλίμνιο και στη Νέδα, όπως γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Παράλληλα, θα τοποθετηθούν και κάδοι απορριμμάτων, ενώ η Περιφέρεια – σε συνεργασία με τους Δήμους Μεσσήνης και Τριφυλίας – θα φροντίσει να υπάρχει ανά περιοχή προσωπικό δύο ατόμων που θα φροντίζουν την καθαριότητα, ενώ θα ενημερώνουν και τον κόσμο που επισκέπτεται τα εξαιρετικού φυσικού κάλλους αυτά σημεία.

Α.Π.