1ο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας: Πρωτιές στις Πανελλαδικές, 19.460 μόρια η Ολυμπία Κοσμοπούλου!

1ο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας: Πρωτιές στις Πανελλαδικές, 19.460 μόρια η Ολυμπία Κοσμοπούλου!

Στην κορυφή για ακόμα μια χρονιά έφτασαν οι βαθμολογίες υποψηφίων του 1ου ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και, μάλιστα, η Ολυμπία Κοσμοπούλου κατάφερε να συγκεντρώσει 19.460 μόρια!

Με τις σημαντικές επιτυχίες των υποψηφίων του σχολείου αναδεικνύονται, όπως πολλάκις έχουμε αναφέρει στο «Θ», οι ευκαιρίες, δυνατότητες και προοπτικές που ανοίγονται στη ζωή των νέων από τα ΕΠΑΛ.

Παράλληλα, τα αποτελέσματα αναδεικνύουν την ποιότητα των μαθητριών και μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας, όπως και το σοβαρό, μεθοδικό και δημιουργικό έργο που επιτελούν ο διευθυντής και οι καθηγητές του σχολείου και, μάλιστα, σε μια πολύ δύσκολη χρονιά εξαιτίας του κορωνοϊού και της αναστολής λειτουργίας των σχολείων δια ζώσης.


Ολυμπία Κοσμοπούλου: «Συγκέντρωσα 19.460 μόρια! 16,4 στην Έκθεση και 20 στα τρία υπόλοιπα μαθήματα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που κατάφερα να γράψω τόσο καλά. Νιώθω ότι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και πως άξιζε η προσπάθεια που έκανα όλη τη χρονιά. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, καθώς τα μαθήματα γίνονταν εξ αποστάσεως, ήμασταν πολύ καιρό κλειστά και το μάθημα προφανώς δεν μπορούσε να γίνει όπως πρέπει. Γι’ αυτό χρειαζόταν ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια από τους μαθητές. Σκέφτομαι να δηλώσω στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας ή στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων».

Σπύρος Παππάς: «Τα πήγα πάρα πολύ καλά. Έγραψα 18.695 μόρια. Ήταν μια δύσκολη χρονιά γενικά, αλλά τα κατάφερα, πέτυχα το στόχο μου. Θέλω να μπω Αστυνομία. Αστυφυλάκων έχω δηλώσει κι όλες τις Στρατιωτικές Σχολές. Θέλω να μπω στα Σώματα Ασφαλείας και πιστεύω ότι το έχω. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου κατά κύριο λόγο, το σχολείο που με βοήθησε και με υποστήριξε και τους καθηγητές που ήταν συνέχεια δίπλα μου, πιστέψανε σε μένα και με βοηθήσανε στο να πετύχω το στόχο μου!».

Μαυρέττα Κτενά: «Συγκέντρωσα 18,500 μόρια! Είμαι ευχαριστημένη με τους βαθμούς μου. Ιατρικές σχολές θα βάλω πρώτα και ελπίζω να τις πιάσω, διότι φέτος τα θέματα του τομέα υγείας θα έλεγα πως ήταν αρκετά απαιτητικά. Εύχομαι καλά αποτελέσματα και καλή επιτυχία σε όλους τους συμμαθητές μου!».

Του Ηλία Γιαννόπουλου