Δημοπρατείται η βελτίωση του δρόμου Φιλιατρών – Κυπαρισσίας

Δημοπρατείται η βελτίωση  του δρόμου Φιλιατρών – Κυπαρισσίας

Το πρακτικό δημοπρασίας του έργου αποκατάστασης των κατολισθήσεων και υποσκαφών στην ακτογραμμή της παραλίας στην περιοχή των Κιτριών (θέση Πηγαδούλι – Καλογερέα και λοιπές μικροπαρεμβάσεις)», προϋπολογισμού 50.000 ευρώ, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Από τη διαδικασία του διαγωνισμού μειοδότης αναδείχτηκε η εργολάβος «Σηφάκη Αικατερίνη Ε.Δ.Ε.» με μέση έκπτωση 37%.

Επίσης, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας εγκρίθηκε η μελέτη του έργου «Βελτίωση ασφάλειας κυκλοφορίας της 9ης εθνικής οδού στην έξοδο των Φιλιατρών προς Κυπαρισσία», προϋπολογισμού 115.000 ευρώ και δημοπρατείται.

Η δημοπράτηση θα γίνει μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων και ως ημερομηνία λήξης παραλαβής των προσφορών ορίσθηκε η 6η Αυγούστου 2021, στις 10.00 το πρωί.

Ως ημερομηνία ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίσθηκε η 12η Αυγούστου.Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε ένα μήνα και αρχίζει από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Τέλος, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων ενέκρινε τη χορήγηση παράτασης έως 30 Σεπτεμβρίου για την ολοκλήρωση του έργου «Συντήρηση και οδική ασφάλεια στην 9η Εθνική Οδό (τμήμα όρια νομού Ηλείας – Κυπαρισσία – Φιλιατρά – Χώρα», προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.

Β.Β.