Η Καλαμάτα περιμένει τον Βασιλακάκη να υπογράψει -Τέλος Μπουσμπίμπα, Σουμπίνιο

Η Καλαμάτα περιμένει τον Βασιλακάκη να υπογράψει -Τέλος Μπουσμπίμπα, Σουμπίνιο

Ο στενός περιορισμός για μόλις 3 μετεγγραφές άνω των 25 ετών, κάνει τους υπεύθυνους της Καλαμάτα να είναι πολύ επιλεκτικοί στις κινήσεις τους για την ενίσχυση του ρόστερ και η περίπτωση του Θοδωρή Βασιλακάκη δείχνει το πόσο ψηλά βρίσκεται ο πήχης.

Ο 33χρονος πρώην μέσος της Λαμίας, της Ανόρθωσης, του Ατρομήτου και της Ξάνθης έχει έρθει σε συμφωνία με την μελανόλευκη ΠΑΕ και αν αναμένεται έως την άλλη εβδομάδα ή και ακόμη πιο άμεσα να κατηφορίσει προς τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα για να υπογράψει. 

Αξιόλογη πρόταση έχει γίνει και στον 29χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό Μιγκέλ Μπιανκόνι, ο οποίος αγωνίστηκε την περασμένη σαιζόν στη Super League 2, με τα χρώματα του Λεβαδειακού.

Εκτός από τη μεσαία και την επιθετική γραμμή, η θέση που ενδιαφέρει τους υπευθύνους της Καλαμάτας να καλυφθεί με έμπειρο όνομα, είναι αυτή του τερματοφύλακα και σίγουρα η αποχώρηση του Ταΐρη άφησε δυσαναπλήρωτο κενό. Η πρώτη επιλογή για την τοπική μας ομάδα είναι αυτή τη στιγμή πορτιέρο από το εξωτερικό, ενώ πρόθεση είναι να αποκτηθεί και ένας νεαρός τερματοφύλακας.

Σε συνάρτηση με την ενίσχυση της μεσσηνιακής ομάδας, ειδικά όσον αφορά στους 3 έμπειρους παίκτες που έχει δικαίωμα να αποκτήσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο, είναι και οι αποχωρήσεις, αφού χρειάζεται να αδειάσουν οι σχετικές θέσεις. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η αποχώρηση των Σουμπίνιο και Μπουσμπίμπα.