Η Μαλού στον κήπο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας

Η Μαλού στον κήπο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας

Αφιέρωμα στο ελληνικό ροκ και ποπ τραγούδι

Τη Μαλού (Μαρία Κυριακοπούλου) θα φιλοξενήσουν οι «Μουσικές Διαδρομές» στον κήπο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας την Τρίτη 27 Ιουλίου, στις 9.00 το βράδυ, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια από ελληνικό ροκ, ποπ , λαϊκό μέχρι μουσικές από τη Λατινική Αμερική,

Μέσα σε μια βραδιά συνοψίζονται όλα όσα αγαπά μουσικά, όλες οι μεγάλες της επιτυχίες και όλα αυτά υπόσχονται με έναν τρόπο μαγικό να μας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο τραγούδια που αγαπάμε, τραγούδια που ίσως έχουμε ξεχάσει στο πέρασμα των χρόνων και τραγούδια που θα αγαπήσουμε από την αρχή !

Μαζί της θα είναι 5 σπουδαίοι μουσικοί

Βουνάτσος Παναγιώτης (ηλεκτρική κιθάρα)

Βαρδακαστάνης Σπύρος (ηλεκτρικό μπάσο)

Ιάκωβος Αλεφραγκής (τύμπανα)

Φωτεινή Αναστασιάδου (ακορντεόν)

Κωνσταντίνος Νταϊλιάνης (πλήκτρα).

Για την παρακολούθηση είναι υποχρεωτικά στο κοινό τα ακόλουθα:

-Το κοινό θα πρέπει απαραίτητα να έχει προμηθευτεί δελτίο ελευθέρας εισόδου. Διαφορετικά η είσοδος δε θα επιτρέπεται.

-Τα δελτία ελευθέρας εισόδου θα διανέμονται την ημέρα πραγματοποίησης της εκδήλωσης, κατά σειρά προτεραιότητας 10.00-13.00, στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας

-Κάθε θεατής δικαιούται να προμηθευθεί έως δύο δελτία εισόδου, το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά κάθε ηλικίας

-Για λόγους αποφυγής ταλαιπωρίας και λόγω οδηγιών των υγειονομικών αρχών, θα πρέπει να προσέρχεται 60΄ πριν την έναρξη κάθε εκδήλωσης. Η είσοδος στο χώρο μετά την έναρξη της εκδήλωσης δεν επιτρέπεται.

Είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή κατά την είσοδό του και μέχρι την τοποθέτησή του στη θέση του, καθώς και κατά την έξοδό του.