Ο Παναγιώτης Κατσίβελας για τη Δήμητρα Λαμπροπούλου

Ο Παναγιώτης Κατσίβελας για τη Δήμητρα Λαμπροπούλου

Την 50χρονη προϊσταμένη του Τμήματος Λογιστηρίου Δήμου Τριφυλίας, Δήμητρα Λαμπροπούλου, που “έφυγε” από τη ζωή, αποχαιρετά ο τέως δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας.

Όπως αναφέρει: «Είχα τη χαρά και, κυρίως, την τιμή να γνωρίσω τη Δήμητρα Λαμπροπούλου. Να τη γνωρίσω σαν άνθρωπο – ευγενή, προσηνή, γλυκό, αξιοπρεπή, υπερήφανο, ευαίσθητο, φιλάνθρωπο, φιλομαθή, σεβαστικό και σεβαστό, έντιμο, αγωνιστή και διεκδικητικό, συνεπή, νεωτερικό και ρηξικέλευθο, φωτεινό. Να τη γνωρίσω στο Δήμο ως στέλεχος της Οικονομικής Υπηρεσίας και να αναγνωρίσω τις απεριόριστες και ανεκτίμητες ικανότητες και γνώσεις που είχε και, κυρίως, το φρόνημά της και την επιμονή της να δίνουμε και να ανευρίσκουμε λύσεις για τους συμπολίτες μας, στον πολύ δύσκολο τομέα της.

Να αναγνωρίσω και να παραδεχτώ ότι η Δήμητρα Λαμπροπούλου είναι από αυτούς που κράτησαν το Δήμο Τριφυλίας όρθιο και αγωνίσθηκε με πάθος να του δώσει διάρκεια και προοπτική. Η Δήμητρα Λαμπροπούλου χαράκτηκε με ευλάβεια στη Ζωή, μπορεί σύντομη αλλά πολύ φωτεινή. Γι’ αυτό ας κυλήσουν τα δάκρυα, για τη Δήμητρα Λαμπροπούλου είναι το ελάχιστο».

Του Ηλία Γιαννόπουλου