Panta ΚΔΑΠ: «Εμπειρίες ζωής για τα παιδιά… σιγουριά για τους γονείς!»

Panta ΚΔΑΠ: «Εμπειρίες ζωής για τα παιδιά…  σιγουριά για τους γονείς!»

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στην Κυπαρισσία με δωρεάν φιλοξενία μέσω ΕΣΠΑ

Το Panta ΚΔΑΠ – Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στην Κυπαρισσία καλεί εργαζόμενες και άνεργες μητέρες να έρθουν σε επικοινωνία με τη δομή, προκειμένου να ενημερωθούν για το δωρεάν δικαίωμά τους να φιλοξενηθούν τα παιδιά τους 5-12 ετών στη δομή για 11 μήνες.

Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν 2021-2022 λήγουν στις 3 Αυγούστου. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν ολοκληρώσει τη φορολογική τους δήλωση, του έτους 2020. Όπως σημειώνεται: «Ελάτε σε επικοινωνία με το Panta ΚΔΑΠ για να σας ενημερώσουμε και να υποβάλουμε μέσω ΕΕΤΑΑ την αίτησή σας. Η δομή λειτουργεί 11 μήνες το χρόνο πλην τον Αύγουστο και απασχολεί τα παιδιά καθημερινά χωρίς δεσμεύσεις χρόνου από τις 13:30 έως τις 21:30 και στις σχολικές διακοπές από τις 08:00 έως τις 16:00.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα δραστηριοτήτων του ΠΑΝΤΑ ΚΔΑΠ περιλαμβάνει: καλλιτεχνικά εργαστήρια, κατασκευές και κουκλοθέατρο, μουσικοκινητική αγωγή, θετική ψυχολογία, μοντέρνο χορό, καραόκε, γυμναστική, θεατρικό εργαστήρι, εργαστήρι πληροφορικής, αφήγηση παραμυθιών, πηλοτεχνίες, origami, εργαστήρι κουκλοθεάτρου, δραστηριότητες φιλαναγνωσίας, κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά, εργαστήρι πειραμάτων φυσικής και χημείας, επιτραπέζια παιχνίδια, ελεύθερη ώρα παιχνιδιού, θεματικά πάρτι, δανειστική βιβλιοθήκη, τεχνικές αυτοάμυνας, εκπαιδευτική ρομποτική, διατροφολογία, πρώτες βοήθειες, τεχνικές μελέτης.

Η Δομή συνεργάζεται με την Ε.Ε.Τ.Α.Α. και το πρόγραμμα Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής ζωής που συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ. Υπεύθυνη: Ροή Αντωνοπούλου, τηλ. επικοινωνίας: 2761023879, κιν. 6972382281».