Spinos Open: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεγάλη διοργάνωση του ΟΑ Καλαμάτας και έπεται το Πανελλαδικό πρωτάθλημα ανδρών!

Spinos Open: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεγάλη διοργάνωση του ΟΑ Καλαμάτας και έπεται το Πανελλαδικό πρωτάθλημα ανδρών!

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18/7 το καλοκαιρινό τουρνουά του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας, “Spinos Open” με την διεξαγωγή των τελικών σε όλες τις κατηγορίες. Ήταν μια εντυπωσιακή διοργάνωση που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία. Περίπου 200 αθλητές από τη Μεσσηνία και τους όμορους νομούς , αγωνίστηκαν επί ένα μήνα σε πάνω από 260 αγώνες, προσφέροντας μοναδικές στιγμές στα ανακαινισμένα γήπεδα της Τέντας.

Μετά το τέλος των αγώνων βραβεύτηκε για την πολυετή παρουσία του στον Ο.Α.Κ., ο αειθαλής Σπύρος Σπανός, ο οποίος αποδεικνύει ότι το τένις είναι για όλους, συνεχίζοντας να αγωνίζεται σε ηλικία 85 ετών!

Οι μεγάλες διοργανώσεις δεν σταματούν εδώ για τον ιστορικό Όμιλο της Καλαμάτας, μιας και στις 30 Αυγούστου θα διεξαχθεί το Πανελλαδικό Πρωτάθλημα ανδρών, το οποίο επιστρέφει στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα μετά από πολλά χρόνια και θα συγκεντρώσει τους καλύτερους τενίστες από όλη την Ελλάδα!

Τα αποτελέσματα των τελικών στο Spinos Open και οι νικητές που αναδείχθηκαν μέσα από αυτούς ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

1η κατηγορία Ανδρών :  Τοντέρικα Ιονούτ – Διονυσόπουλος Αλέξανδρος 7-6 (5), 3-6, 10-7
2η κατηγορία Ανδρών : Κόρδας Τόγιας- Κουρελέας Χρήστος 6-0,6-1.

1η κατηγορία Γυναικών : Λόγω τραυματισμού της Αθηνάς Ζερίτη δεν διεξήχθη ο τελικός και την πρωτιά κατέκτησε η Μπλουγουρά Λήδα.
2η κατηγορία Γυναικών : Κορκάνα Παναγιώτα- Θάνου Ελένη 6-3, 7-5.

Διπλά Ανδρών : Αρλότα Φ./ Παπαβασιλείου Σ.- Μπούνας Γ./ Νίκας Ε. 6-1, 6-0
Διπλά Γυναικών : Χατζηγιάννη Γ./ Ναθαναήλ Ε- Μουστάκη Χ/ Μουστάκη Ε. 6-3, 2-6, 10-5.
Διπλά Μεικτών : Τοντέρικα Ι./Μιχαλοπούλου Β.- Καλογερόπουλος Π/ Χαλασσοχώρη Σ. 6-7(4), 6-2, 10-5