Super League 2: Οριστικά με περιορισμό στις μετεγγραφές η Καλαμάτα

Super League 2: Οριστικά με περιορισμό στις μετεγγραφές η Καλαμάτα

Προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποίησε χθες η  Super League 2 και σε αυτό αποφασίστηκε να μην ισχύσει το κριτήριο της βιωσιμότητας από την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Αυτό σημαίνει ότι η SL2 τη νέα σεζόν θα πορευτεί κατά τα πρότυπα της μεγάλης κατηγορίας και δεν θα αλλάξει κάτι σχετικά με τους περιορισμούς στις μετεγγραφές για όσες ομάδες δεν εξασφάλισαν αδειοδότηση από την ΕΠΟ, όπως συνέβη και με την ομάδα της Καλαμάτας. Σε κάθε περίπτωση όμως η τελική επικύρωση της σχετικής απόφασης θα γίνει από την ΕΠΟ.

Στο μεταξύ η τοπική μας ομάδα ετοιμάζει τον φάκελό της για να πάρει την απαραίτητη άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και στο πλαίσιο αυτό κατατέθηκε και η εγγυητική επιστολή ύψους 150.000 ευρώ.

Τέλος, από την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει ο μετεγγραφικός σχεδιασμός με βάση το υπάρχον ρόστερ και τους παίκτες που έχουν ανανεώσει και το περιοριστικό πλαίσιο της απόκτησης το πολύ 3 παικτών άνω των 25 ετών και ξένων μόνο κάτω των 23 ετών.