Συλλήψεις στη Μεσσηνία κατά τη διάρκεια επιχείρησης

Συλλήψεις στη Μεσσηνία κατά τη διάρκεια επιχείρησης

Δεκαεπτά συλλήψεις έγιναν την Τετάρτη, σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία, στo πλαίσιο γενικότερης που οργανώθηκε σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έγιναν έλεγχοι σε 1.427 άτομα, εκ των οποίων 1.030 ήταν Έλληνες και 397 αλλοδαποί, καθώς και σε 1.005 οχήματα. Προσήχθησαν 14 άτομα, από τα οποία 83 ήταν Έλληνες και 60 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 102  άτομα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης βεβαιώθηκαν και 341 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Στη Μεσσηνία αναλυτικά συνελήφθησαν:

-Τέσσερα άτομα για ναρκωτικά. Ειδικότερα, ένας 22χρονος στην Καλαμάτα συνελήφθη με 0,5 γραμμάρια χασίς και ένα τσιγαριλίκι, μια 35χρονη στην Καλαμάτα κατείχε 31 ναρκωτικά δισκία, στην Κυπαρισσία ένας 27χρονος Πακιστανός και ένας 25χρονος Βούλγαρος, καθώς σε έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και του αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων στο σπίτι που διέμεναν, εντόπισαν στον αύλειο χώρο να καλλιεργούν δύο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους περίπου 40 εκατοστών

-Δύο άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

-Έντεκα αλλοδαποί σε διάφορες περιοχές στη Μεσσηνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.

Β.Β.