Ξεκινούν οι πτήσεις της EasyJet από Καλαμάτα για Αγγλία και Γαλλία

Ξεκινούν οι πτήσεις της EasyJet  από Καλαμάτα για Αγγλία και Γαλλία

Περισσότερα πακέτα καλοκαιρινών διακοπών έθεσε σε πώληση η EasyJet Holidays, ενώ αρκετά εξ αυτών αφορούν και στην Ελλάδα.

Η εταιρεία EasyJet ξεκινά τις επόμενες ημέρες τις πτήσεις για Αγγλία και Γαλλία από το αεροδρόμιο Καλαμάτας και όπως δείχνει ο προγραμματισμός της  αυτή τη στιγμή, θα συνεχιστούν μέχρι και τον Οκτώβριο. Οι δε προορισμοί με απευθείας πτήσεις που είναι δηλωμένοι στο site της από το αεροδρόμιο Καλαμάτας αφορούν Λονδίνο και Παρίσι.

Η εταιρεία είχε ακυρώσει όλα τα πακέτα διακοπών, όταν το FCDO συμβούλεψε ενάντια σε όλα εκτός από τα απαραίτητα ταξίδια.

«Όλοι στον κλάδο χαιρετίζουν τις τελευταίες εξελίξεις στα ταξίδια και τις αλλαγές στις συμβουλές της FCDO, που σημαίνει ότι μπορούμε να ταξιδέψουμε ακόμη περισσότερους ανθρώπους αυτό το καλοκαίρι», δήλωσε ο Garry Wilson, διευθύνων σύμβουλος της EasyJet. Και πρόσθεσε: «Καθώς το καλοκαίρι είναι ξανά μπροστά μας, έχουμε θέσει σε πώληση ακόμη περισσότερα πακέτα διακοπών για να καλύψουμε τη ζήτηση. Όπως πάντα, είμαστε πραγματικά ευγνώμονες στους συνεργάτες μας για την υποστήριξη και τη δέσμευσή τους στις διακοπές της EasyJet τους τελευταίους μήνες και είμαστε ανυπόμονοι να συνεργαστούμε εποικοδομητικά».