Φεστιβάλ Κορώνης: «Μουσική Περιπλάνηση» με το κουαρτέτο “Hellenic Musica Viva”

Φεστιβάλ Κορώνης: «Μουσική Περιπλάνηση» με το κουαρτέτο “Hellenic Musica Viva”

Την προσεχή Κυριακή 22 Αυγούστου, στις 9.30 το βράδυ, στο Δημοτικό Σχολείο Κορώνης συνεχίζεται το Φεστιβάλ Κορώνης 2021 με την εκδήλωση «Μουσική Περιπλάνηση».

Ειδικότερα, οι διοργανωτές και τα μέλη του κουαρτέτου “Hellenic Musica Viva” μας προσκαλούν σε ένα μεγάλο ταξίδι στον κόσμο της μουσικής με έργα των Luigi Boccherini, W. A. Mozart, P. Tchaikovsky, A. Borodin, J. Strauss και αγαπημένες μελωδίες του 20ού αιώνα.

Το εν λόγω κουαρτέτο αποτελείται από τα μέλη της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών: Λουντμίλα Λιμόροβα (βιολί), Πέτρο Βλάση (βιολί), Μιχαήλ Σμιρνώφ (βιόλα) και Μαρίνα Κισλίτσινα (τσέλο). Έχει, δε, εμφανιστεί σε πολλές συναυλίες όπως στο Προεδρικό Μέγαρο, στο υπουργείο Εξωτερικών και την Παλαιά Βουλή για την Ουνέσκο, στα φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων, της Τήνου, της Σάμου και αλλού.

Είσοδος: 10 / 8 / 5 ευρώ (κάτω των 18 είσοδος ελεύθερη).

Online: www.ticketservices.gr / tel: 00 30 210 7234567 & Public (stores).

Εισιτήρια προπωλούνται και στο κατάστημα Αλντεμπαράν στην Κορώνη (προπωλούμενα & διαδικτυακά εισιτήρια θα έχουν έκπτωση).

Έκθεση

Επίσης, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τεχνών Κορώνης θα παρουσιαστεί η έκθεση “Art in glass and marble” (Eleni Valiri / Theodoros Kantzilieris) στο Μανιατάκειον Ίδρυμα.

Διάρκεια: από 24 έως 28/8, καθημερινά 20.00 ­ 23.00, Σαββατοκύριακο 11.00 ­ 13.00.

Ελεύθερη είσοδος.