Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας: H κωμωδία «Τρία υπέροχα Κορίτσια»

Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας: H κωμωδία «Τρία υπέροχα Κορίτσια»

Στο Café Cine στη Δυτική Παραλία Καλαμάτας μεθαύριο Πέμπτη, στις 9.30 μ.μ., θα προβληθεί η κωμωδία «Τρία υπέροχα κορίτσια», σε σκηνοθεσία Rolando Ravello, με τους ηθοποιούς Marco Giallini, Vincenzo Salemme, Giuseppe Battiston.

Η είσοδος κοστίζει 4 ευρώ, είναι όμως ελεύθερη για κάτω των 18 χρόνων.

Τρεις απελπισμένοι μπαμπάδες είναι πεπεισμένοι πως οι κόρες τους έχουν διαλέξει τον λάθος σύντροφο. Θεωρώντας πως κάνουν το σωστό, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ξεφορτωθούν τους τρεις αντισυμβατικούς μνηστήρες, δοκιμάζοντας την υπομονή των συζύγων τους και ρισκάροντας τελικά τους δικούς τους γάμους.

Οι τρεις πενηντάρηδες, φίλοι και συγγενείς, βλέπουν την ήσυχη ζωή τους να τινάζεται στον αέρα με τα καμώματα των κοριτσιών τους. Η Βαλεντίνα, η κόρη του γιάπη δικηγόρου Αρτούρο, παρατάει τον γαμπρό την ημέρα του γάμου τους, για τα μάτια της Άλεξ, μιας απελευθερωμένης μαύρης κοπέλας, βίγκαν και αντικαπνίστριας. Η Μάρτα, η κόρη του αστυνομικού Αντόνιο, τα’ χει φτιάξει με τον Σιμόνε, ένα ζόρικο ράπερ, που καπνίζει χασίς και τα χώνει με τη μουσική του στους «μπάτσους», ενώ η Σάρα, η κόρη του Πόλι, ετοιμάζεται να φύγει για τις Ηνωμένες Πολιτείες για να χαρεί τον έρωτά της με τον Λουίτζι, ένα γυναικά, πρώην συμμαθητή και  συνομήλικο του πατέρα της…