Με Παναθηναϊκό, Κηφισιά, ΟΦΗ το τουρνουά «Γιάννης Μπουσούνης»

Με Παναθηναϊκό, Κηφισιά, ΟΦΗ το τουρνουά «Γιάννης Μπουσούνης»

Σπουδαίες ομάδες της Volei League θα συμμετάσχουν στο τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης” που διοργανώνει η Καλαμάτα ’80 στη μνήμη του Καλαματιανού παράγοντα.

Η εν λόγω διοργάνωση θα διεξαχθεί φέτος για 5η χρονιά και το ραντεβού έχει δοθεί  από 1 έως 3 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Γυμναστήριο Παραλίας, ενώ την πρόσκληση της Καλαμάτας ’80 αποδέχθηκαν ο Παναθηναϊκός, η Κηφισιά και ο ΟΦΗ.

Οι Καλαματιανοί φίλαθλοι λοιπόν εκτός από την Καλαμάτα ’80, για την οποία υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο, θα έχουν την χαρά να παρακολουθήσουν τρεις ακόμη σημαντικές ομάδες.

Φέτος μάλιστα θα αλλάξει και ο τρόπος διεξαγωγής του τουρνουά καθώς θα διεξαχθούν δύο επιπλέον παιχνίδια για όλες τις ομάδες. Έτσι, το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί σε 3 αγωνιστικές ημέρες, με δύο αγώνες η καθεμία, ξεκινώντας από την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου και τελειώνοντας με τις απονομές την Κυριακή 3 Οκτωβρίου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα, οι παράλληλες δράσεις του τουρνουά και οι κανονισμοί για την ασφαλή παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες θα ανακοινωθούν σε επόμενη ενημέρωση του καλαματιανού συλλόγου.

«Για ακόμα μια χρονιά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους τοπικούς φορείς και τους χορηγούς μας που μας παρέχουν τη δυνατότητα να διοργανώσουμε μια τέτοια εκδήλωση στην πόλη μας. Όπως κάθε χρόνο αναμένουμε θέαμα υψηλού επιπέδου, αντάξιο με το όραμα του τιμώμενου προσώπου για το άθλημα της πετοσφαίρισης στην πόλη της Καλαμάτας», καταλήγει η ενημέρωση της Καλαμάτας ‘80.