Συνεργασία Δήμου Καλαμάτας – ΑΛΑΚ και στήριξη στον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Συνεργασία Δήμου Καλαμάτας – ΑΛΑΚ και στήριξη στον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο 8ος νυχτερινός αγώνας DRIFT και ατομικής χρονομέτρησης «Γαλάνης Κατσαρός», θα πραγματοποιηθεί, αύριο Σάββατο 7 Αυγούστου 2021, από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας.

Ο αγώνας, είναι αφιερωμένος στη μνήμη του μέλους της ΑΛΑ Καλαμάτας, Γαλάνη Κατσαρού και θα διεξαχθεί στην πίστα καρτ San Nicolas, στη δυτική παραλία της πόλης, έχοντας την υποστήριξη του δήμου Καλαμάτας. 

Προχθές, Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021, επισκέφτηκαν τον δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο και τον ενημέρωσαν τόσο για τον προσεχή αγώνα όσο και για αγωνιστικές δράσεις και εκδηλώσεις που προγραμματίζονται ο πρόεδρος της ΑΛΑΚ Γιάννης Πολυχρονόπουλος και το μέλος της Λέσχης Αργύρης Μαστοράκης, παρουσία του αντιδημάρχου Γιώργου Φάβα.

Σημειώνεται ότι ήδη εξελίσσονται πρόδρομες συζητήσεις σχετικά με τη διοργάνωση για πρώτη φορά στην περιοχή, ενός αγώνα πόλης, που υπό κατάλληλες συνθήκες θα μπορούσε να προσελκύσει το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων οδηγών, θα προσέφερε επιπλέον προβολή στην πόλη και ταυτόχρονα θα δινόταν η ευκαιρία για τουριστικό άνοιγμα μέσω του μηχανοκίνητου αθλητισμού.