Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας: Συγκέντρωση-πορεία «Τιμούμε τη μνήμη του Παύλου Φύσσα»

Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας: Συγκέντρωση-πορεία «Τιμούμε τη μνήμη του Παύλου Φύσσα»

Συγκέντρωση-πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα διοργανώνει η Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, στις 7.00 το απόγευμα, στην πλατεία 23ης Μαρτίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό κάλεσμα: «Στις 18 Σεπτέμβρη συμπληρώνονται 8 χρόνια από την εν ψυχρώ δολοφονία του αντιφασίστα-εργάτη-μουσικού Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου της εγκληματικής οργάνωσης ‘’Χρυσή Αυγή’’ και κλείνει κοντά ένας χρόνος από την καταδίκη της φασιστικής-νεοναζιστικής οργάνωσης ως εγκληματικής με την απόφαση του Εφετείου. Οι ηγέτες της οργάνωσης βρίσκονται στη φυλακή μαζί με τον εκτελεστή του Φύσσα.

Τιμάμε την μνήμη του Παύλου Φύσσα, γιορτάζουμε τη νίκη του αντιφασιστικού κινήματος! Καλούμε τη νεολαία και το λαό της πόλης μας σε συγκέντρωση-πορεία το Σάββατο 18/9/21 στην πλατεία 23ης Μαρτίου, ώρα 7.00 μ.μ.

Δεν ξεχνάμε τις αποφυλακίσεις άλλων στελεχών. Δεν ξεχνάμε ότι κάθε είδους παρακλάδια και παραφυάδες της ΧΑ και των ομοίων τους επιδιώκουν να αποκτήσουν και πάλι χώρο στη δημόσια σφαίρα. Δεν ξεχνάμε ότι τα παραπαίδια του δικτάτορα Παπαδόπουλου και του Καρατζαφέρη είναι πλέον στην κυβέρνηση. Δεν ξεχνάμε αυτούς που επιθυμούσαν μια “σοβαρή ΧΑ” στην κυβέρνηση. Δεν ξεχνάμε τη δολοφονία του Ζακ, που η δίκη της ξεκινά τον επόμενο μήνα. Δεν ξεχνάμε το φασισμό και το ρατσισμό με το πρόσωπο της πατριαρχίας που οδηγεί σε αυξημένες γυναικοκτονίες. Ο αγώνας μας ενάντια στον ρατσισμό και τον φασισμό με οποιαδήποτε μορφή ή μανδύα συνεχίζεται».