Εθελοντική αιμοδοσία στην Costa Navarino με μεγάλη ανταπόκριση

Εθελοντική αιμοδοσία στην Costa Navarino με μεγάλη ανταπόκριση

Εθελοντική αιμοδοσία διοργάνωσε η Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας, σε συνεργασία με την Costa Navarino και τους συνεργάτες της, την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου.

Ως γνωστόν, η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι στην Costa Navarino διατηρούν επί σειρά ετών «Τράπεζα Αίματος», προκειμένου να καλυφθούν τυχόν ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, καθώς και του προσωπικού και των οικογενειών τους.

Κλιμάκιο του Τμήματος Αιμοδοσίας του νοσοκομείου επισκέφθηκε, λοιπόν, τις εγκαταστάσεις της Costa Navarino κι όπως σημειώνεται σχετικά από τον αναπληρωτή διοικητή Ν.Μ Κυπαρισσίας – Γ.Ν Μεσσηνίας, Δημήτριο Λαμπρόπουλο: «Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους εκπροσώπους της εταιρείας, για την τέλεια οργάνωση και άψογη συνεργασία, καθώς και όλους τους εθελοντές αιμοδότες της Costa Navarino.

Επειδή η ανταπόκριση των εργαζομένων ξεπέρασε κάθε προσδοκία και αιφνιδίασε ευχάριστα όλους μας, ορίσαμε νέα εθελοντική αιμοδοσία στο ξεκίνημα της επόμενης τουριστικής περιόδου.

Ευχόμαστε η πρωτοβουλία των εργαζομένων και της διοίκησης της Costa Navarino να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και από άλλες κοινωνικές ομάδες και άτομα.

Το πρόβλημα της έλλειψης αίματος έχει δραματικές διαστάσεις στην πατρίδα μας και μόνο η εθελοντική αιμοδοσία όλων μας μπορεί να βοηθήσει στην επίλυσή του».