Καλαμάτα: Αύριο η κλήρωση του Κυπέλλου -Φιλικό τεστ με Παναθηναϊκό Β’

Καλαμάτα: Αύριο η κλήρωση του Κυπέλλου -Φιλικό τεστ με Παναθηναϊκό Β’

Η μεγάλη νίκη-πρόκριση στην Ιεράπετρα αποτέλεσε ιδανικό ξεκίνημα των επίσημων φετινών υποχρεώσεων για την Καλαμάτα και …άνοιξε την όρεξη και για το Κύπελλο Ελλάδος.

Έτσι, οι μελανόλευκοι περιμένουν αύριο με ενδιαφέρον την κλήρωση της ΕΠΟ που θα αναδείξει τα ζευγάρια της 4ης φάσης, ενώ τα επόμενα παιχνίδια προγραμματίζονται για την Τετάρτη 6/10.

Αιγάλεω και Χανιά θα συναντηθούν σήμερα στις 4 μ.μ. στο γήπεδο της Καλλιθέας και ο νικητής θα μπει την Πέμπτη (30/9) στην κληρωτίδα, μαζί με τις υπόλοιπες 22 ομάδες που έχουν προκριθεί και είναι οι: Προοδευτική, Διαγόρας Ρόδου, Καλαμάτα, Εργοτέλης, Κηφισιά, Καλλιθέα, Άγιος Νικόλαος, Ηλιούπολη, Παναχαϊκή, ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, ΦΣ Κοζάνη, ΑΕ Λευκίμμης, Λεβαδειακός, Ξάνθη, ΑΕ Λάρισας, Ηρακλής, Πανσερραϊκός, Νίκη Βόλου, Τρίκαλα, Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΟ Υπάτου, Αλμωπός Αριδαίας. Πέντε από αυτές θα προκριθούν μπάι, ενώ οι υπόλοιπες θα αναμετρηθούν με βάση την κλήρωση την άλλη εβδομάδα με μεγάλο κίνητρο να φτάσουν στην 5η φάση οπότε θα μπουν στο θεσμό και οι ομάδες της Super League 1 (εξαιρουμένων των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρη που είχαν εξασφαλίσει συμμετοχή στα ευρωπαϊκά κύπελλα).

Πριν από τον επόμενο αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος και πριν την αναμενόμενη για τις 10 Οκτωβρίου έναρξη του πρωταθλήματος, ο προπονητής της Καλαμάτας, Νίκος Αναστόπουλος, θα έχει την ευκαιρία για ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι. Κόντρα στη δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού, το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο του Ασπροπύργου, ο έμπειρος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει αδυναμίες και τακτικές και να αξιολογήσει όλο το έμψυχο δυναμικό που έχει στη διάθεσή του (απών θα είναι σίγουρα ο τραυματίας Παυλίδης, ο οποίος θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τουλάχιστον τη σέντρα του πρωταθλήματος).