Με εμπειρία και ουσία η Καλαμάτα 2-0 απέναντι στο νεανικό ενθουσιασμό του Ολυμπιακού Β’

Με εμπειρία και ουσία η Καλαμάτα 2-0 απέναντι στο νεανικό ενθουσιασμό του Ολυμπιακού Β’

Αν τα φιλικά ήταν επίσημα παιχνίδια η Καλαμάτα θα είχε 10 βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια, προσθέτοντας χθες στο Στάδιο της Παραλίας την τρίτη νίκη, με σκορ 2-0 απέναντι στην Β’ ομάδα του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι απέδειξαν στην πράξη πόσο ικανό μπορεί να είναι ένα σύνολο με νέα ταλαντούχα παιδιά, ελληνόπουλα στην πλειοψηφία τους, και πόσο αυτά έχουν ανάγκη τους αγώνες για να μπορέσουν να αποκτήσουν εμπειρία και να εξελιχθούν. «Έτρεξαν» και δυσκόλεψαν πολύ την τοπική μας ομάδα, η οποία όμως ξεδίπλωσε την αρετή της εμπειρίας και της δυνατότητας να έχει ουσία και να παίρνει αυτό που θέλει ακόμα και όταν δεν δείχνει το καλό της πρόσωπο -στοιχεία απαραίτητα για μια ομάδα που ετοιμάζεται να μπει με μεγάλες φιλοδοξίες στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Μπροστά από περίπου 250 φιλάθλους, η παρουσία των οποίων ήταν το άλλο μεγάλο κέρδος για τη Μαύρη Θύελλα, η Καλαμάτα κατόρθωσε να πάρει προβάδισμα λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, με προβολή του Λουκίνα από κοντά, ο οποίος τελείωσε ιδανικά τη φάση που ξεκίνησε με σέντρα του Κόκκορη και κεφαλιά-πάσα του Λουπάνο.

Το 2-0 ήρθε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα με πέναλτι που κέρδισε ο Ασαμόα και εκτέλεσε εύστοχα ο Μαρκόφσκι. ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Καπούταγλης (22’ Ταΐρης, 52’ Κούτς, 85’ Καραχάλιος), Μαβινγκά (80’ Ασαμόα), Λουπάνο (60’ Μπακαγιόκο), Τσελεπίδης (85’ Μπούνας), Κωνσταντινόπουλος (60’ Τάτος), Παπατόλιος (46’ Τσαγκαλίδης), Παυλίδης (46’ Αναστασόπουλος), Σκεντεράι (46’ Ματέους), Νάνι (67’ Μοζέρ), Κόκκορης (80’ Βάλισον), Λουκίνας (46’ Μαρκόφσκι). ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Καραργύρης (57’ Νίκας), Κινκουέ (57’ Μπαγκαλιάννης), Μαυρουδής (61’ Ντόι), Ξενιτίδης, Βοΐλης, Πινακάς, Κωστής, Νίκολιτς, Τσέλιος, Αποστολόπουλος (57’ Κίτσος), Καλογερόπουλος.