Νεκρός σε τροχαίο ο Mad Clip

Νεκρός σε τροχαίο ο Mad Clip

Ο γνωστός τράπερ -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε με αποτέλεσμα το όχημά του να καρφωθεί σε δέντρο επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, στην εκκλησία Παναγία Φανερωμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή, ο δημοφιλής τράπερ Mad Clip κατέληξε μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Ο γνωστός τράπερ -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε με αποτέλεσμα το όχημά του να καρφωθεί σε δέντρο επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, στην εκκλησία Παναγία Φανερωμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειαστούν περίπου δύο ώρες οι Πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν. Ο 34χρονος διακομίσθηκε στον Ευαγγελισμό σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση όπου, σύμφωνα με το MEGA, κατέληξε.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο τράπερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κλινικά νεκρός, ενώ αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από το νοσοκομείο.

Σε γάμο, λίγες ώρες πριν το μοιραίο
Πριν το τροχαίο ο 34χρονος βρισκόταν σε γάμο φίλου του, όπως φαίνεται και από τα stories που δημοσίευε στα social media.
Στο γάμο ήταν πολλά στελέχη της μουσικής βιομηχανίας.

in.gr