Νοσοκομείο Κυπαρισσίας: Ακόμα επτά άτομα βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό


Αναστολή τακτικών εξωτερικών ιατρείων και συνταγογράφησης

Ακόμα επτά άτομα βρέθηκαν με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Στον καθημερινό έλεγχο που διενεργείται βγήκαν θετικά τα δείγματα δύο γιατρών προχθές το βράδυ πριν αναλάβουν υπηρεσία, ενώ χθες ενός ατόμου από την ιατρική υπηρεσία, ενός από τη νοσηλευτική υπηρεσία, ενός τραυματιοφορέα, ενός ασθενούς και ενός συνοδού ασθενούς. Συνολικά προχθές και χθες μέχρι το μεσημέρι είχαν βρεθεί θετικά δεκαπέντε άτομα.

Στο μεταξύ, αναστέλλεται από τη Δευτέρα η λειτουργία των τακτικών εξωτερικών ιατρείων και αυτό της συνταγογράφησης στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Σε χθεσινό σχετικό δελτίο Τύπου, του γραφείου διοικητή, αναγράφεται: «Ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 06/09/2021 τα μέτρα που θα ισχύουν στη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας στα προγραμματισμένα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, μετά την από 03/09/2021 συνεδρίαση της Επιτροπής Λοιμώξεων είναι τα εξής:

1. Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων και αυτό της Συνταγογράφησης από τη Δευτέρα 06/09/2021 έως και Παρασκευή 10/09/2021.

2. Το Τμήμα Αιμοδοσίας για λήψη αίματος θα λειτουργεί κανονικά. Παρακαλούμε για τη συνδρομή όλων των πολιτών ώστε να διασφαλιστεί πρωτίστως η προφύλαξη των ασθενών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Συστήνεται η αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων από και προς το νοσοκομείο».

Του Ηλία Γιαννόπουλου