Πρώτη «φιλική» ήττα για Καλαμάτα, από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

Πρώτη «φιλική» ήττα για Καλαμάτα, από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

Την πρώτη της «φιλική» ήττα γνώρισε η Καλαμάτα στο πέμπτο κατά σειρά αγωνιστικό τεστ προετοιμασίας που έδωσε χθες το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο της Νέας Σμύρνης και εξέπληξε με την επιλογή της εμφάνισής της που δεν ΄ήταν μελανόλευκη, αλλά …ερυθρόλευκη!

Χάρις στο γκολ που σημείωσε με σουτ στο 20ό λεπτό ο Μούντριχας, ο Πανιώνιος επικράτησε με σκορ 1-0. Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο προπονητής της Καλαμάτας, Νίκος Αναστόπουλος, τόνισε ότι τα αποτελέσματα δεν είναι το ζητούμενο στα φιλικά παιχνίδι, αλλά ο στόχος μέσα από αυτά είναι να εντοπιστούν αδυναμίες που θα βελτιωθούν με πολλή δουλειά στις προπονήσεις.

Απέδωσε στην κούραση την κακή εμφάνιση της τοπικής μας ομάδας στο α’ μέρος, που οδήγησε σε κάποια αμυντικά λάθη επιτρέποντας στον αντίπαλο να σκοράρει, ενώ έκανε λόγο για μεγάλη βελτίωση στο β’ μέρος, με καλή κυκλοφορία της μπάλας και το μόνο που έλειψε ήταν το γκολ. Ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Super League 2, το οποίο εκτιμά ότι θα ξεκινήσει αρχές Οκτωβρίου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κραβαρίτης (46′ Σταματόπουλος), Λάμψιας, Ξυγκόρος (64′ Νταλακούρας), Κοντοές (58′ Μίχος), Καραβίδας, Μπρέγκου (Διονέλλης), Γροντής (76′ Αργυρίου), Σπάρταλης (46′ Ζάχι), Δρίτσας (90′ Καλομοίρης), Λιούμης (58′ Σταμάτης), Μούντριχας (76′ Τσέργας).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταΐρης (41’ Καπούταγλης), Μαβινγκά, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο (46’ Λουπάνο), Κωνσταντινόπουλος, Αναστασόπουλος (49’ Ματέους), Παπατόλιος (46’ Τάτος), Τσαγκαλίδης (61’ Σκεντεράι), Νάνι (58’ Νάνι), Κόκκορης (58’ Μοζέρ), Λουκίνας. Την αποστολή συμπλήρωσαν οι Κουτς, Καραχάλιος, Μπούνας, Βάλισον.

-Επόμενο φιλικό παιχνίδι για την Καλαμάτα θα είναι το άλλο Σαββατοκύριακο στα Γλυκά Νερά, με αντίπαλο τη δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού.