Τα 4 must πανωφόρια για το φετινό φθινόπωρο

Τα 4 must πανωφόρια για το φετινό φθινόπωρο

Από bomber τζάκετ, μέχρι οικολογικές γούνες, τα on-line searches δείχνουν και τις μεγαλύτερες τάσεις για το φθινόπωρο.

Όπως οι μπότες και τα μποτάκια, έτσι ακριβώς και τα πανωφόρια αποτελούν κομμάτια-επένδυση κάθε φθινόπωρο και ίσως οι πρώτες αγορές που κάνουμε κάθε σεζόν. Ποιες είναι όμως οι πιο δυνατές τάσεις τώρα; Η on-line πλατφόρμα Stylight αποκαλύπτει τις διαδικτυακές αναζητήσεις των γυναικών για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021, τα πιο δημοφιλή πανωφόρια, αλλά και λεπτομέρειες για συνδυασμούς που μπορούμε να κάνουμε. Μελετήσαμε τα αποτελέσματα και συγκεντρώσαμε τα 4 on trend πανωφόρια για μια ενημερωμένη γκαρνταρόμπα.

Το παλτό από οικολογική γούνα

Σημειώνει αύξηση κατά 26% στα searches και όσο βαδίζουμε προς το χειμώνα θα γίνεται ακόμα πιο δημοφιλές. Το πανωφόρι από οικολογική γούνα μπορεί να είναι μακρύ ή και cropped, ενώ τα χρώματα που αναζητούν περισσότερο είναι το καφέ, το μπεζ και το σοκολατί. Άλλωστε τα neutrals είναι σούπερ τάση φέτος.

Το bomber τζάκετ

Σε κολεγιακό ή military style, το bomber τζάκετ είναι ένα από τα fashion essentials της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας, με τις αναζητήσεις να έχουν αυξηθεί κατά 33%. Το χακί και το μαύρο είναι τα πιο δημοφιλή σχέδια, ενώ η γραμμή είναι σίγουρα oversized. Την τάση έχoυν προτείνει μεταξύ άλλων οι οίκοι Givenchy και Philosophy di Lorenzo Serafini.

Το καπιτονέ παλτό

Ίσως το πιο δημοφιλές πανωφόρι για το φθινόπωρο 2021, με τις αναζητήσεις να αυξάνονται κατά 40%. Μπεζ, μαύρο και χακί, είναι τα χρώματα που ψάχνουν οι γυναίκες σε αυτό το πανωφόρι, διαχρονικές δηλαδή επιλογές που μπορούν να μας ακολουθούν και την επόμενη σεζόν.

Η καπαρντίνα

Το φθινόπωρο είναι σίγουρα ταυτισμένο με την κλασική καπαρντίνα και ο ίδιος κανόνας επιβεβαιώνεται και φέτος. Το ενδιαφέρον των γυναικών για το trench coat έχει αυξηθεί κατά 30% και φυσικά τα χρώματα όσον αφορά αυτό το πανωφόρι είναι γήινα για να συνδυάζονται εύκολα.

Πηγή: Vogue Greece