Λευκό παντελόνι: 5 συνδυασμοί με τα καλύτερα πανωφόρια του χειμώνα

Λευκό παντελόνι: 5 συνδυασμοί με τα καλύτερα πανωφόρια του χειμώνα

Εκτός από το black & white, υπάρχουν πολλοί ακόμα fresh συνδυασμοί με λευκό παντελόνι, που θα γίνουν η βάση για τα χειμερινά looks.

Το λευκό παντελόνι ανήκει στα fashion staples της γκαρνταρόμπας όλο το χρόνο και είναι η βάση για τα winter chic του χειμώνα. Σίγουρα το λευκό χρώμα είναι αρκετά ευέλικτο, τους χειμερινούς μήνες όμως εστιάζουμε κυρίως στα παλτό που θα δημιουργήσουν το τέλειο combo με τα white pants. Υπάρχουν πάντα οι κλασικοί συνδυασμοί όπως το λευκό και το μαύρο ή το γκρι, το 2022 όμως η διάθεσή μας έχει ανάγκη από πειραματισμούς όσον αφορά το στυλ μας, οπότε θα τολμήσουμε ακόμα και πανωφόρια με έντονα χρώματα και prints.

Μελετήσαμε τα ωραιότερα street style outfits με βάση λευκό παντελόνι και συγκεντρώσαμε αυτά τα trending παλτό του χειμώνα που θα χρειαστούμε για το καθημερινό styling, από τους πιο σοφιστικέ συνδυασμούς του γραφείου, μέχρι τα casual chic looks.

Λευκό παντελόνι και καμηλό παλτό

Το λευκό και οι γήινοι τόνοι δένουν πάντα αρμονικά και δείχνουν ιδιαίτερα chic. Αν έχετε ένα λευκό τζιν ή υφασμάτινο παντελόνι, συνδυάστε το με καμηλό παλτό και ολοκληρώστε το στυλ σας με sneakers ή booties, ανάλογα και με το ύφος που θέλετε να δώσετε στην εμφάνισή σας.

Λευκό παντελόνι και γκρι παλτό

Το λευκό ταιριάζει με ψυχρά χρώματα όπως το γκρι, ο στόχος όμως είναι ένα outfit με ένταση. Επιλέξτε ένα masculine παλτό ψαροκόκαλο ή και tweed και προσθέστε στο στυλ σας loafers ή chelsea μποτάκια.

White on White

Το winter white είναι ίσως η πιο κομψή επιλογή για το χειμερινό street style. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να επενδύσετε σε ένα λευκό παντελόνι αλλά και σε ένα λευκό παλτό. Αν θέλετε μπορείτε να παίξετε με διαφορετικές υφές στα υφάσματα, για παράδειγμα το κασμίρ, το μάλλινο και το ντένιμ.

Λευκό παντελόνι και παλτό με χρώμα

Από την στιγμή που το λευκό παντελόνι είναι τόσο ευέλικτο, μπορείτε εύκολα να το συνδυάσετε με χρώματα. Επιλέξτε ένα παλτό με χρώμα όπως το μπλε, το μοβ, το πράσινο. Δεν είναι απλά τάση, αλλά θα το συνδυάζετε εύκολα και με μαύρο χρώμα και με τζιν.

Λευκό παντελόνι και μαύρο παλτό

Αν έχετε αυτά τα δύο βασικά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σας, τότε το καθημερινό styling είναι εύκολη υπόθεση. Φυσικά μπορείτε να διαφοροποιηθείτε και αντί για το κλασικό μαύρο παλτό, να επιλέξετε ένα πανωφόρι από οικολογική γούνα ή και δερμάτινο.

Της Γιώτας Μαστρογιαννοπούλου / Vogue Greece