Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Εκλογές με τέσσερις Πελοποννησιακές υποψηφιότητες

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Εκλογές με τέσσερις Πελοποννησιακές υποψηφιότητες

Τα μέλη του από όλη την Πελοπόννησο να συμμετέχουν ενεργά στις επικείμενες εκλογές του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος καλεί ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 15 και στις 16 Σεπτεμβρίου μέσω διαδικτύου με ηλεκτρονική ψήφο. Θα αναδειχθούν, δε, αντιπρόσωποι των ξενοδοχείων και κάμπινγκ στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.) για την τετραετή θητεία 2022-2026.

Υποψήφιοι

Οι υποψήφιοι συνολικά από τη Πελοπόννησο είναι τέσσερις. Στη Γεωγραφική Ενότητα Πελοποννήσου-Ελαφονήσου (2η Εκλογική Ομάδα) εκλέγονται συνολικά τρεις σύμβουλοι (δύο σύμβουλοι στις κατηγορίες ξενοδοχείων 5*, 4* & 3* και ένας σύμβουλος στις κατηγορίες ξενοδοχείων 2* & 1 *).

Στις κατηγορίες ξενοδοχείων: 5*, 4* & 3*: υποψήφιοι είναι:

-Αγγελόπουλος Αλέξανδρος (Ολυμπιακό Χωριό Αλντεμάρ 5* Σκαφιδια Ηλείας)

-Μεντζελόπουλος Ηλίας (Αστήρ 4* Πάτρα).

-Καραλής Δημήτρης (Ακτή Καραλής 3* Πύλος Μεσσηνίας).

Στην κατηγορία ξενοδοχείων 2* & 1 * υποψήφιος είναι ο Πολλάλης Δημήτρης (Παλάτσο 1* Αρχάγγελος Λακωνίας).

Εκλογική διαδικασία

Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος «ΖΕΥΣ», η πρόσβαση στο οποίο επιτυγχάνεται από την ηλεκτρονική διεύθυνση ekloges-zeus.grhotels.gr

Mέσω του συστήματος «ΖΕΥΣ» αποστέλλεται ειδικό εξατομικευμένο ηλεκτρονικό μήνυμα σε όλους όσοι έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν, το οποίο περιλαμβάνει την ακριβή διαδικτυακή διεύθυνση (Url) στην οποία ο εκλογέας ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα, καθώς και κάθε άλλη απαραίτητη πληροφορία.

Κάθε εκλογέας μπορεί, πριν από την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας, να απευθυνθεί στην αρμόδια για τη διεξαγωγή των εκλογών υπηρεσία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, σε περίπτωση που δεν παρέλαβε καθόλου ηλεκτρονικό μήνυμα ή εάν αυτό είναι εσφαλμένο ή ελλιπές ή εάν εσφαλμένως έχει παραληφθεί από το εκλογικό σώμα.

Ο ψηφοφόρος, αφού καταχωρίσει την ψήφο του στο ηλεκτρονικό σύστημα, λαμβάνει μια ψηφιακή απόδειξη καταχώρισης ψήφου. Η απόδειξη αυτή αποτελεί τεκμήριο της συμμετοχής του στην ψηφοφορία και θα πρέπει να κατατίθεται μαζί με κάθε τυχόν ένσταση του εκλογέως.

Με τη λήξη του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος ψηφοφορίας το σύστημα «ΖΕΥΣ» παύει να δέχεται και να καταχωρίζει νέες ψήφους.

Β.Β.