Εκλογές χθες και σήμερα στον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας

Εκλογές χθες και σήμερα  στον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας

Την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των νέων οργάνων του ξεκίνησε χθες ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας, με την νυν πρόεδρο Λίλιαν Ψηλάκη να αποσύρεται από τη διοίκηση και τις θέσεις να διεκδικούν νέα πρόσωπα, μέσα από ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Οι κάλπες άνοιξαν στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου χθες στις 10.30 το πρωί και έμειναν ανοικτές μέχρι το απόγευμα στις 7.00, ενώ θα ανοίξουν και πάλι σήμερα το πρωί στις 10.00 και η εκλογική διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 7.00 το απόγευμα.

Και ηλεκτρονικά
«Ο εμπορικός κόσμος της πόλης μας, την απαιτητική εποχή που διανύουμε, έχει την ανάγκη να συσπειρωθεί προκειμένου να αντιμετωπίσει ισχυρότερος τη νέα εποχή. Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας, ο αρχαιότερος στη χώρα, στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού διενεργεί εκλογές. Καλούμε τα μέλη μας να στηρίξουν την προσπάθεια και να αναδείξουμε τη δυναμική του εμπορικού κλάδου της πόλης μας», τόνισε η κα Ψηλάκη.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου, ενώ εκτός από την ψηφοφορία μέσω φυσικής παρουσίας, μπορούν να ψηφίσουν και μέσω ηλεκτρονικής  πλατφόρμας όλο το 24ωρο.

Η διαδικασία χθες, όπως σημείωσε η κα Ψηλάκη, κύλησε ομαλά και χωρίς συνωστισμό, με τήρηση όλων των μέτρων, ενώ πολλοί είναι αυτοί που έχουν επιλέξει να ψηφίσουν διαδικτυακά.

Υποψήφιοι στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου για το Διοικητικό Συμβούλιο είναι οι Εγγλέζος Γεώργιος, Αλεξέας Ηλίας, Ασημακοπούλου Μαρία, Βαλσαμάκης Λάμπρος, Γεωργιτσέας Παναγιώτης,  Γεωργουδιός Αιμίλιος, Κάγκαρης Χαράλαμπος, Καλοκάθης Μαρίνος, Καλύβας Χαράλαμπος, Κάτσιος Ιγνάτιος, Λυμπερόπουλος Κωνσταντίνος, Μακρής Ευστάθιος, Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος, Μουτεβελής Δημήτρης (Μάκης) και Νικολακέας Κωνσταντίνος.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή, υποψήφιοι είναι οι: Μούντανου Παναγιώτα, Τριανταφυλλόπουλος Νεκτάριος και Ρούμπος Παναγιώτης.
Β.Β.