Με φιλικό στα Φιλιατρά με Παναχαϊκή καλύπτει η Καλαμάτα την αναβολή στη Super League 2

Με φιλικό στα Φιλιατρά με Παναχαϊκή καλύπτει η Καλαμάτα την αναβολή στη Super League 2

Οι δικαστικές αποφάσεις και οι προσφυγές ομάδων που εκκρεμούν και η συμφωνία με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά καθυστερούν κι άλλο την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, με τη διοργανώτρια να παίρνει στο έκτακτο ΔΣ της Τρίτης, τη λογική και αναμενόμενη απόφαση να μην γίνει η σέντρα, όπως είχε προγραμματιστεί, την προσεχή Κυριακή 17 Οκτωβρίου, αλλά σε χρόνο που θα επαναπροσδιοριστεί. Αυτή η εξέλιξη αλλάζει και τα πλάνα της Καλαμάτας, η οποία μετά από πολλές επαφές και ξεπερνώντας τις δυσκολίες του γηπεδικού, κατέληξε να προγραμματίσει φιλικό παιχνίδι στα φιλόξενα Φιλιατρά. Πιο συγκεκριμένα θα υποδεχθεί εκεί το προσεχές Σάββατο (ώρα έναρξης 3 μ.μ.), την Παναχαϊκή, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται, κατά ένα μέρος την απόσταση.

Η ανακοίνωση της Super League 2 μετά τη συνεδρίαση του ΔΣ έχει ως εξής:

«Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, αναβάλλεται η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για τις 17 Οκτωβρίου 2021. Η συγκεκριμένη ομόφωνη απόφαση κρίθηκε επιβεβλημένη από τους εκπροσώπους των 32 ΠΑΕ, προκειμένου να υπάρξει χρόνος για τις απαραίτητες διαδικασίες που χρειάζονται να γίνουν ώστε να υπάρχει βιωσιμότητα στην ομάδες, με τη μορφή που έχει πλέον αποκτήσει η κατηγορία.

Ως εκ τούτου, επιτροπή -που ορίστηκε από το Δ.Σ. και στην οποία εκτός του προεδρείου θα συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κούγιας, ΠΑΕ Κηφισιά κ. Πρίτσας, ΠΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ Β΄ κ. Καραπαπάς, ΠΑΕ Παναθηναϊκός Β΄ κ. Παναγιωτίδης- θα ζητήσει ραντεβού με τον καθ΄ ύλην αρμόδιο Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας της χώρας, χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Επίσης με ομόφωνη απόφαση, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά οικίσκων που θα σταλούν στο Ηράκλειο Κρήτης και τους ανθρώπους που έχασαν τα σπίτια τους στους δυο μεγάλους σεισμούς».