Πέθανε ο δικηγόρος Παναγιώτης Γιαννόπουλος

Πέθανε ο δικηγόρος Παναγιώτης Γιαννόπουλος

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο δικηγόρος Παναγιώτης Γιαννόπουλος, γνωστός για την πορεία του στο νομικό κλαδό, στις δικαστικές αίθουσες αλλά και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ποιός ήταν ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος

Ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος γεννήθηκε το 1966 στη Γιάλοβα της Πύλου. Ήταν πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο Δημόσιο Δίκαιο, στις νομικές σχολές των Πανεπιστημίων Αθηνών και “La Sapienza” της Ρώμης. Ήταν Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Παράλληλα, ήταν Επιστημονικός Συνεργάτης του Κέντρου Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου – Ίδρυμα «Θεμιστοκλή και Δημητρίου Τσάτσου».

Συγγραφέας σειράς επιστημονικών άρθρων και ενός βιβλίου με τίτλο «Η ιστορική εξέλιξη των διατάξεων του Συντάγματος 1822-1986». Ανήσυχος αρθρογράφος αθηναϊκών και μεσσηνιακών εφημερίδων, ανέκδοτος ποιητής και ερασιτέχνης αγρότης. Υπήρξε ενεργός πολίτης, διατελέσας Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Πύλου – Νέστορος κατά τη δημοτική περίοδο 2010-2014. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Αμετανόητος μακρυμάλλης, με αλλόκοτο υπογένειο, ορκισμένος εχθρός της υποκρισίας και της υστεροβουλίας. Λάτρης και οδοιπόρος των Νέων Δρόμων.