Πολλαπλασιάστηκαν επικίνδυνα τα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα της Καλαμάτας

Πολλαπλασιάστηκαν επικίνδυνα τα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα της Καλαμάτας

Πλήρης ανατροπή σχεδιασμού στην ομάδα της Καλαμάτας, η οποία την τελευταία εβδομάδα «χτυπήθηκε» από κορωνοϊό κι ενώ αρχικά ο μικρός αριθμός κρουσμάτων δεν προκάλεσε ανησυχία, ο πολλαπλασιασμός τους με το πέρασμα των ημερών προκαλεί προβληματισμό ακόμα για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Μετά και τα χθεσινά τεστ αποκαλύφθηκε ότι οκτώ ποδοσφαιριστές κι ένα μέλος του τεχνικού τιμ είναι θετικοί και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ματαίωση του προγραμματισμένου για σήμερα φιλικού με την ομάδα Νέων, ενώ έγινε και απολύμανση στο προπονητικό κέντρο στα Παλιάμπελα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον σχετικό κανονισμό, αίτημα αναβολής αγώνα μπορεί να υποστηριχθεί στην περίπτωση που 7 τουλάχιστον ποδοσφαιριστές είναι θετικοί 48 ώρες πριν την έναρξη, ενώ ποδοσφαιριστές μπορούν να επιστρέψουν στη δράση με δύο διαδοχικά αρνητικά τεστ μετά από μια εβδομάδα «καραντίνας».

Οπότε είναι ανοικτό το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα στα Χανιά που έχει οριστεί για την άλλη Κυριακή 31 Οκτωβρίου ή ακόμη χειρότερο ο κίνδυνος να παρουσιαστεί η ομάδα ελλιπής.