Σαρωτικός ο Απόλλωνας στην πρεμιέρα της Pre League βόλεϊ γυναικών

Σαρωτικός ο Απόλλωνας στην πρεμιέρα της Pre League βόλεϊ γυναικών

Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Pre League βόλεϊ γυναικών ο Απόλλωνας. Η καλαματιανή ομάδα υποδέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 24 Οκτωβρίου στο Κλειστό της Παραλίας την Άρτεμη Κορυδαλλού σε βάρος της οποίας επιβλήθηκε με 3-0 σετ, με τις παίκτριες του Μπάμπη Μυτσκίδη να είναι τόσο καταιγιστικές ώστε οι φιλοξενούμενες να μην καταφέρουν να πιάσουν διψήφιο αριθμό πόντων στο 2ο και 3ο σετ!
Μπορεί ο αγώνας να αποδείχθηκε μικρής διάρκειας και χωρίς ιδιαίτερο ανταγωνισμό, όμως οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια δυνατή και πολλά υποσχόμενη καλαματιανή ομάδα, ενώ πριν την έναρξη του ματς συμμετείχαν στη μικρή γιορτή της απονομής του κυπέλλου και των μεταλλίων για την κατάκτηση του τίτλου στην Α2 -τελετή που άργησε ένα χρόνο, λόγω της πανδημίας και της ακύρωσης πέρυσι των πρωταθλημάτων.
Απόλλων Καλαμάτας – Α.Γ.Σ. Άρτεμις 3-0 (25-17, 25-06, 25-09)
Διαιτητές: Χανδρινός, Κανελλίδης, Γραμματεία: Βλαχούδη, Παρατηρητής: Γεωργουλέας.


ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Χαράλαμπος Μυτσκίδης): Αποστολοπούλου, Θεοδωρακέα, Τόσι, Καραμούντζου, Καρακύκλα, Βενέτη / Γκιαούρη (λ), Γιολά (λ), Κολλιά, Γρίβα, Σακελλαρίου.
Α.Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ (Παναγιώτης Ζουπάνος): Ζαγαλίκη, Μπαξιβανάκη, Μανίκα, Γούνου, Μερακλή, Μπουρέκα / Ραυτοπούλου (λ), Τζαφέρη (λ), Νικολιτσέα, Αναργύρου, Τζινιέρη, Λουκά.
– Στο πλαίσιο του ίδιου 2ου Ομιλου ο Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση – επικράτησε της Χ.Α.Ν.Θ. στο θεσσαλονικιό ντέρμπι με 3-0 (25-18, 25-17, 25-18), ενώ ο Φ.Ο. Βριλησσίων πήρε στα χαρτιά τη νίκη με τον Γ.Σ. Ηλιούπολης. Ο αγώνας κατοχυρώθηκε με 3-0 σετ και 75-00 πόντους υπέρ του γηπεδούχου σωματείου, καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα δεν προσκόμισε την αγωνιστική λίστα, όπως προβλέπεται από το Γενικό Κανονισμό Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων της ΕΟΠΕ.