ΑΟ Διαβολιτσίου: Για την τρίτη νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας

ΑΟ Διαβολιτσίου: Για την τρίτη νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας

Τον δεύτερο εντός έδρας αγώνα του στο εφετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Ενικής κατηγορίας δίνει σήμερα ο ΑΟ Διαβολιτσίου, καθώς «κοντράρεται» στις 3.00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά με την Αναγέννηση Άρτας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Οι «νερατζούρι» του Διαβολιτσίου (προέρχονται από το «Χ» με τον Παναγρινιακό και το «διπλό» κόντρα στον Παναιγιάλειο), στοχεύουν στην τρίτη νίκη τους (και τη δεύτερη εντός έδρας), για να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τη θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα του 4ου ομίλου.

Ο προπονητής του ΑΟ Διαβολιτσίου, Μάρκος Στεφανίδης και ο συνεργάτης του Γιάννης Αντωνόπουλος, δεν μπορούν να υπολογίζουν στα πλάνα τους στην παρουσία του έμπειρου αμυντικού μέσου Δημήτρη Πιτσιλή (ταλαιπωρήθηκε  από τραυματισμό). Βέβαια, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο νεοαποκτηθείς  επιθετικός Νίκος Μιχαλόπουλος (δεν έχει εκδοθεί ακόμη το δελτίο του).

Ο ΑΟ Διαβολιτσίου ευελπιστεί σ’ αυτό τον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα θερμή συμπαράσταση από τους φιλάθλους του.

Διαιτητής έχει οριστεί ο Νικόλαος Αυγερινός από την ΕΠΣ Αρκαδίας, βοηθοί θα είναι οι Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος και Παναγιώτης Τσούκας από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Νικόλαος Ρατσιάτος από την ΕΠΣ Αργολίδας.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Τα υπόλοιπα ματς της 7ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής είναι τα εξής:

Κυριακή 28 Νοεμβρίου – 3.00 μ.μ.

ΠΑΟ Βάρδας – Αχέρων Καναλακίου

Παναχαϊκή – Ναυπακτιακός Αστέρας

Παναιγιάλειος – Διαγόρας Βραχνέικων

Τηλυκράτης Λευκάδας – Παναγρινιακός

  • Ο αγώνας Εθνικού Σκουλικάδου – Αμβρακικού Λουτρού ματαιώνεται.
  • Ρεπό: Αίαντας Γαστούνης