Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας: Συνεχίζεται το «Φθινοπωρινό ταξίδι» στα χνάρια του G. F. Haendel

Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας: Συνεχίζεται το «Φθινοπωρινό ταξίδι» στα χνάρια του G. F. Haendel

Το «φθινοπωρινό ταξίδι» του Ωδείου συνεχίζεται την προσεχή Κυριακή, 21 Νοεμβρίου, στις 11.00 το πρωί, στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας.

Στο πλαίσιο της δράσης “Κυριακάτικα πρωινά στο Ωδείο”, όπως περιγράφεται, «θα ταξιδέψουμε σχεδόν 300 χρόνια πίσω και θα ακολουθήσουμε τα χνάρια του G.F. Haendel που ενώ ήταν Γερμανός, κατέληξε να θεωρείται ο… εθνικός συνθέτης της Αγγλίας.

Ο Γιώργος Παυλάκος στο φλάουτο με ράμφος, ο Σταύρος Τσότρας με “ένα δεμάτι ξύλα” (δηλαδή με το φαγκότο) και ο Λουκάς Γεώργας με ένα σύγχρονο κλειδοκύμβαλο θα παρουσιάσουν τρεις σονάτες του G.F.Haendel, ενώ ο Στάθης Γυφτάκης θα μοιραστεί μαζί σας κουτσομπολιά και… πικάντικες ιστορίες από τις σκανδαλοθηρικές “εφημερίδες” της εποχής!

Μέσα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με καφέ και κεράσματα θα συνταξιδέψουμε στην ονομαζόμενη εποχή Baroque αγκαλιά με ένα…κακοσχηματισμένο μαργαριτάρι!

Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να ταξιδέψετε μαζί μας στα μυστικά της μουσικής μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 27210-21881 κάθε απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή ή απλά στέλνοντας ένα email στην ηλεκτρονική διεύθυνση dimodkal@gmail.com».

Να σημειωθεί πως όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν σε “αμιγείς χώρους” για εμβολιασμένους αλλά και νοσήσαντες και με όλα τα μέτρα προστασίας που ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.