Ευκλής Καλαμάτας: Ανανεωμένο το Δ.Σ. για την επόμενη διετία

Ευκλής Καλαμάτας: Ανανεωμένο το Δ.Σ. για την επόμενη διετία

Το απόγευμα της Τετάρτης 24 Νοεμβρίου στα γραφεία του Συλλόγου Πεζοπόρων – Ορειβατών Καλαμάτας «Ο Ευκλής»,  Αριστομένους 56, διεξήχθησαν σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την Covid 19, οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, των αναπληρωματικών μελών και της Εξελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη διετία 2022 – 2023, παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, που ορίστηκε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας, βάσει του νέου αθλητικού εκλογικού νόμου (Εγκύκλιος ΥΠΠΟΑ 91181/05-03-2021).

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

Ελένη Οικονομοπούλου: πρόεδρος και εκπρόσωπος Τύπου

Αγγελική Ματσούκα: αντιπρόεδρος.

Μιχαήλ Στακιάς: γενικός γραμματέας και έφορος μπάσκετ.

Μαγδαλινή Μουτσούλα: ταμίας

Γεώργιος Κότσης: υπεύθυνος διοργάνωσης ποδηλατικών αγώνων

Δημήτριος Τσεκουράς: έφορος πεζοπορίας.

Μαρία – Αγγελική Μασουρίδη: βοηθός εφόρου πεζοπορίας

Κων/νος Θερμός: μέλος Δ.Σ.

Νικόλαος Αμμολοχίτης: μέλος Δ.Σ.

Αναπληρωματικά μέλη: Γεώργιος Ζέρβας,

Σπυρίδων Κάραλης, Νικόλαος Ζεργιώτης

Εξελεγκτική Επιτροπή: Κων/νος Κουντούρης,

Πηνελόπη Λάσκαρη, Θεόδωρος Φράγκος

Από την πλευρά της, η πρόεδρος Ελένη Οικονομοπούλου δήλωσε ότι όλα κύλησαν ομαλά κατά τη διαδικασία των εκλογών, σε οικογενειακό κλίμα. Η ίδια είναι απόλυτα ικανοποιημένη με τη συνεργασία των μελών της διοίκησης και υπόσχεση όλων είναι ότι θα προσπαθήσουν να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον ιστορικό σύλλογο του «Ευκλή».

Δοθείσης της ευκαιρίας, όλα τα μέλη της διοίκησης ευχαριστούν θερμά τα μέλη που τους εμπιστεύτηκαν και τους χάρισαν απλόχερα την ψήφο τους.

Επίσης, η κα Οικονομοπούλου δήλωσε ότι ο υπεύθυνος του τμήματος αγωνιστικής ποδηλασίας είναι ο Παναγιώτης Βεργετόπουλος και προπονητής μπάσκετ στην αντρική ομάδα και στα τμήματα Ακαδημιών παραμένει ο Ηλίας Στακιάς.

Τέλος, το πεζοπορικό τμήμα στελεχώνεται από δύο νέα ικανά στελέχη, τον Θερμό και τη Μασουρίδη, και παρέα με τον έφορο πεζοπορίας Τσεκουρά θα γίνουν ακόμα πιο ασφαλείς και ενδιαφέρουσες οι εξορμήσεις του τμήματος.