ΜΕΘ: Ετοιμάζονται για την αυριανή τους πρεμιέρα «Οι κυρίες της αυλής μας»

ΜΕΘ: Ετοιμάζονται για την αυριανή τους πρεμιέρα «Οι κυρίες της αυλής μας»

Προ των πυλών για τη νέα του θεατρική παράσταση βρίσκεται ο θίασος του Μεσσηνιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καλαμάτας, καθώς αύριο Παρασκευή 26 Νοεμβρίου πρόκειται να παρουσιάσει στο Πνευματικό Κέντρο τη νέα του παραγωγή με τίτλο «Οι κυρίες της αυλής μας», μέσα από τη σκηνοθετική ματιά και διασκευή του Περικλή Αλμπάνη.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΜΕΘ Καλαμάτας, Γιώργος Παντελόπουλος, για την εν λόγω πρεμιέρα: «Παρά τις όποιες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε όλοι μας το προηγούμενο διάστημα, που αφορούν τόσο γενικά στην καθημερινότητα όσο και ειδικά στις θεατρικές παραγωγές, καταφέρνουμε και είμαστε εδώ. Παράλληλα, το γεγονός ότι όλα τα παιδιά του ΜΕΘ δούλεψαν σκληρά όλο αυτό το διάστημα κάνει την όλη προσπάθεια ακόμα μεγαλύτερη».

Από πλευράς του ο σκηνοθέτης Περικλής Αλμπάνης, σχολιάζοντας το περιεχόμενο της παράστασης στο οποίο εκτυλίσσονται παράλληλες αλλά και συνδεόμενες ιστορίες ανθρώπων σε μια από τις αθηναϊκές αυλές του ’60, υπογραμμίζει: «Είναι μια παράσταση που δουλέψαμε με πολλή αγάπη και κέφι, αφού μας μετέφερε χρονικά σε μια πιο ρομαντική και σημαντική δεκαετία, η οποία σημάδεψε και τις επόμενες εποχές».

Τρόποι αγοράς εισιτηρίων

-Ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.ticketservices.gr

-Τηλεφωνικά στο τηλ. 2107234567

-Στην είσοδο του θεάτρου, μία ώρα πριν από την παράσταση (εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια)

Ημέρες και ώρες παραστάσεων

Παρασκευή 26/11 ώρα 21.30

Σάββατο 27/11 ώρα 20.00

Κυριακή 28/11 ώρα 20.00

Δευτέρα 29/11 ώρα 21.30 και

Παρασκευή 3/12 ώρα 21.30

Σάββατο 4/12 ώρα 20.00

Κυριακή 5/12 ώρα 20.00

Δευτέρα 6/12 ώρα 21.30

Σημειώνεται ότι λόγω των μέτρων προστασίας από τη διασπορά του κορωνοϊού ο χώρος διεξαγωγής της παράστασης (Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας) λειτουργεί αποκλειστικά ως ”αμιγής” για εμβολιασμένους ή νοσήσαντες.

Στις παραστάσεις θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα: Απαραίτητη η χρήση μάσκας. Απαραίτητη η επίδειξη των αντιστοίχων πιστοποιητικών (εμβολιασμού ή νόσησης). Απαραίτητη η προσέλευση πριν από την έναρξη της παράστασης. Τηλέφωνο για πληροφορίες: 6945237722.

Χρ.Μ.