Για το 2×2 σήμερα στη Μεσσήνη με Εργοτέλη η Καλαμάτα!

Για το 2×2 σήμερα στη Μεσσήνη με Εργοτέλη η Καλαμάτα!

Η νέα αρχή έγινε την περασμένη Τετάρτη στην Άρτα με τη νίκη επί του Καραϊσκάκη και  η Καλαμάτα καλείται σήμερα να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, έχοντας απέναντί της έναν ισχυρό αντίπαλο. Η τοπική μας ομάδα θα υποδεχθεί στις 5 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης τον Εργοτέλη και ψάχνει το πρώτο της εντός έδρας 3ποντο, που θα της επιτρέψει να πιστέψει περισσότερο στη δυνάμεις της και θα περιορίσει το βαθμολογικό άγχος.  Σε αυτή την προσπάθεια σημαντική θα είναι η απώλεια του τιμωρημένου Ανδρέα Τάτου, που έρχεται να προστεθεί σε εκείνη του Τίμου Τσελεπίδη, ο οποίος μετράει αντίστροφα το χρόνο της επιστροφής, μετά την αρθροσκόπηση στο γόνατο. Από την αποστολή αποκλείστηκε ο νεαρός Ασαμόα, ενώ επανέρχεται ο Βάλισον.

Αναλυτικότερα, στη διάθεση του προπονητή, Νίκου Αναστόπουλου, για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τους Κρητικούς, έχουν τεθεί οι εξής ποδοσφαιριστές : Ταΐρης, Καπούταγλης, Καραχάλιος, Μαβινγκά, Μπακαγιόκο, Μπούνας, Τσαγκαλίδης, Μοζέρ, Κωνσταντινόπουλος, Παπατόλιος, Αναστασόπουλος, Σκεντεράι, Ματέους, Παυλίδης, Λουκίνας, Βάλισον, Κόκκορης, Νάνι, Μαρκόφσκι, Φελίπε.

– Τα εισιτήρια διατίθενται πριν από το παιχνίδι έξω από το Στάδιο της Μεσσήνης, αλλά και από τα γραφεία της ΠΑΕ στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, 10.00 έως τις 15.00 και κοστίζουν 15 και 20 ευρώ. Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται με βάση τα προβλεπόμενα από υγειονομικό πρωτόκολλο στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας.

Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα γυναικοκτονιών στα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής

Στην καμπάνια εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών συμμετέχει και η Super League 2, αφιερώνοντας τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής σε αυτή την προσπάθεια. Στο πλαίσιο αυτό πριν από τις συναντήσεις του διημέρου, συμπεριλαμβανομένης αυτής της Καλαμάτας με τον Εργοτέλη, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των γυναικοκτονιών. Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αναφέρει:

Ένα κοινωνικό φαινόμενο που δεν μπορεί να αφήνει κανέναν αδιάφορο! Το 2021, 13 γυναίκες στη χώρα μας έπεσαν θύματα βίας των συζύγων ή των συντρόφων τους, χάνοντας την ίδια τους τη ζωή. Ως εδώ!

Η Super League 2, ενώνει τη φωνή της με όλους όσοι αγωνίζονται για να βάλουν οριστικό τέλος σε κτηνώδεις συμπεριφορές που δεν συνάδουν με την ανθρώπινη φύση. Η Super League 2 στέκεται στο πλευρό όσων γυναικών βιώνουν έναν αληθινό εφιάλτη στην καθημερινότητά τους, καταδικασμένες να ζουν μέσα στον φόβο και τη σιωπή!

Με αφορμή την Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, η Super League 2 θα κρατήσει ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη όλων των αγώνων της 5ης αγωνιστικής, τιμώντας τις ζωές που χάθηκαν.

Νότιος Όμιλος
Το πρόγραμμα  5ης αγωνιστικής

Σάββατο 27 Νοεμβρίου
17:00 Καλαμάτα-Εργοτέλης (ΕΡΤ3): Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας). Βοηθοί: Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας) – Φίλος (Βοιωτίας). 4ος: Ρηγόπουλος (Ηλείας)

14:45 Παναθηναϊκός Β-Καραϊσκάκης Αρτας (ERTFLIX

Κυριακή 28 Νοεμβρίου, 14:45
Ηρόδοτος-Καλλιθέα

Λεβαδειακός-ΟΦ Ιεράπετρας

Επισκοπή-Χανιά

Κηφισιά-Διαγόρας (ΕΡΤ3)

14:45 Ρόδος-Ζάκυνθος

17:00 ΑΕΚ Β-Αστέρας Βλαχιώτη (ERTFLIX)