Καλαμάτα: Με την ΑΕΚ Β΄ στα Σπάτα στην πρεμιέρα της Super Lague 2

Καλαμάτα: Με την ΑΕΚ Β΄ στα Σπάτα στην πρεμιέρα της Super Lague 2

Μοιάζει σαν ψέμα. Το πρωτάθλημα της Super League 2 στο οποίο συμμετέχει και η Καλαμάτα (περυσινή πρωταθλήτρια του 1ου Ομίλου της Football League), επιτέλους ξεκινά.

Μετά τις αλλεπάλληλες αναβολές (για διάφορους λόγους) και τις δύο κληρώσεις, οι ομάδες ρίχνονται αυτό το Σαββατοκύριακο σ’ έναν «μαραθώνιο» 34 αγωνιστικών!

Η Μαύρη Θύελλα που έχει τοποθετηθεί στον 2ο Όμιλο, είναι από τις ομάδες  που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν. Άλλωστε έχει όλες τις προϋποθέσεις.

Η Καλαμάτα αύριο αντιμετωπίζει  την ΑΕΚ Β΄ στο Αθλητικό Κέντρο της Ένωσης στα Σπάτα και θα προσπαθήσει να συνδυάσει αξιόλογη εμφάνιση με θετικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος στα πλάνα που ετοιμάζει  για την εν λόγω συνάντηση, δεν μπορεί να υπολογίζει στην  παρουσία του ακραίου αμυντικού Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλου (τιμωρημένος).

Το ματς θα σφυρίξει ο Παναγιώτης  Κουκούλας από την ΕΠΣ Λέσβου, βοηθοί θα είναι οι Χρήστος Κορώνας από την ΕΠΣ Πειραιά και Μιχαήλ Δημόπουλος από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, τέταρτος διαιτητής ο Γεώργιος Λατεμτζής  από την ΕΠΣ Ηρακλείου, ενώ παρατηρητής διαιτησίας η Ελένη Κυρίου από την ΕΠΣ Αρκαδίας.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του 2ου ομίλου
Οι υπόλοιπες συναντήσεις της πρεμιέρας του 2ου ομίλου της Super League είναι οι εξής:

Σάββατο 6 Νοεμβρίου – 14:45

Ρόδος-Εργοτέλης

Κυριακή 7 Νοεμβρίου – 15:00

Καλλιθέα-Ζάκυνθος

Αιγάλεω-Χανιά

Ηρόδοτος-Διαγόρας

Επισκοπή-Καραϊσκάκης

Κηφισιά-Παναθηναϊκός Β

Λεβαδειακός-Αστέρας Βλαχιώτη

Ρεπό: Ο.Φ. Ιεράπετρας

Παρουσιάστηκε χθες η φανέλα της νέας σεζόν
Τη φανέλα της νέας σεζόν παρουσίασε χθες η διοίκηση της Καλαμάτας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του ξενοδοχείου Horizon blue. Στην εν λόγω εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της Καλαμάτας Γιώργος Ράλλης, ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος, οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Ταΐρης, Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος, Κώστας Καπούταγλης, Μπάμπης Παυλίδης, Ανδρέας Τάτος, οι υπεύθυνοι του Καταστήματος της ΕταιρείαςVoltera στην Καλαμάτα Riana Ρουσσάκη, καθώς επίσης οι ποδοσφαιριστές που  συγκροτούν το υπόλοιπο ρόστερ της Καλαμάτας.