Κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας της Καλαμάτας με την ΑΕΚ Β΄

Κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας της Καλαμάτας με την ΑΕΚ Β΄

Η Διοίκηση της  ΠΑΕ Καλαμάτα ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας  που θα ήθελαν να παρευρεθούν στα Σπάτα στην πρεμιέρα της Μαύρης Θύελλας στο πρωτάθλημα κόντρα στην ΑΕΚ Β, ότι ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των Θυρών λόγω προβλήματος σε μέρος της εξέδρας του σταδίου, ύστερα από ενημέρωση της Περιφέρειας προς τη διοργανώτρια Super League 2.

Στο γήπεδο θα εισέλθουν όσοι επιτρέπεται σύμφωνα με το πρωτόκολλο της διοργανώτριας για κεκλεισμένων των Θυρών αγώνα και οι δημοσιογράφοι που έχουν διαπίστευση για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Παρουσίαση της φανέλας της νέας σεζόν
Η ΠΑΕ Καλαμάτα μέσω ανακοίνωσής της γνωστοποίησε ότι σήμερα στη 1.30 θα γίνει η παρουσίαση της φανέλας της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Horizon Blue και θα παρευρεθεί η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές της Μαύρης Θύελλας.

Διάλεξη για γονεικότητα και υποστηρικτικότητα
Διάλεξη με θέμα γονεικότητα και υποστηρικτικότητα στον αθλητισμό πραγματοποίησε η ΠΑΕ Καλαμάτα σε αίθουσα του ξενοδοχείου Horizon blue.

Η ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια κα Μαριέτα Κουρίκα καθήλωσε τους πάντες με την ομιλία της ενώ οι αγώνες των παικτών από τις Ακαδημίες που έδωσαν το παρών αποκόμισαν πολλά.

Εκεί ήταν ακόμα ο Αντιπρόεδρος της Καλαμάτας Κωνσταντίνος Παπασταμάτης, ο προπονητής των ακαδημιών Φραγκίσκος Κεράνης, ο Τάσος Χατζηαγγελής, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Βασίλης Σπηλιώτης, οι ποδοσφαιριστές Μάρκο Μαρκόφσκι, Ανδρέας Τάτος και Δημήτρης Ταΐρης, ο πρόεδρος του Εθνικού Μελιγαλά Ηλίας Μουρούσιας, καθώς επίσης και αρκετοί γονείς.

___________________________ 

SUPER LEAGUE 2
O Παναγιώτης Κουκούλας σφυρίζει τον αγώνα ΑΕΚ Β΄ – Καλαμάτας
Ο Παναγιώτης Κουκούλας από την ΕΠΣ Λέσβου θα διευθύνει τον αγώνα ΑΕΚ Β΄ – Καλαμάτας, που διεξάγεται την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στις 3.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Σπάτων «Δ. Δημητρίου» και είναι για την πρεμιέρα του 2ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2. Boηθοί θα είναι οι Χρήστος Κορώνας από την ΕΠΣ Πειραιά και Μιχαήλ Δημόπουλος από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, 4ος διαιτητής ο Γεώργιος Πατεμτζής από την ΕΠΣ Ηρακλείου, ενώ παρατηρητής διαιτησίας η Ελένη Κυρίου από την ΕΠΣ Αρκαδίας.

Οι διαιτητές στις υπόλοιπες συναντήσεις του Β΄ Ομίλου
Οι διαιτητές και οι βοηθοί που ορίστηκαν να σφυρίξουν τις υπόλοιπες συναντήσεις της 1ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Super League 2, είναι οι εξής:

Σάββατο 6 Νοεμβρίου – 14:45

Ρόδος-Εργοτέλης: : Βάτσιος (Δυτ. Αττικής),  Τσολακίδης, Ισσα (Αθηνών)

Κυριακή 7 Νοεμβρίου – 15:00

Καλλιθέα-Ζάκυνθος:  Αντωνίου (Αχαΐας), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Καραθανάσης (Αν. Αττικής)

Αιγάλεω-Χανιά: Λεωνίδας (Τρικάλων), Πλάκας (Δυτ. Αττικής), Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)

Ηρόδοτος-Διαγόρας: Κατοίκος (Αθηνών), Βιτσεντζάτος, Γουρνιάς (Αν. Αττικής)

Επισκοπή-Καραϊσκάκης: Βουρνέλης (Μακεδονίας), Κουφός, Τοροσιάδης (Μακεδονίας)

Κηφισιά-Παναθηναϊκός Β: Τσαμούρης (Πειραιά), Διπλάρης (Καρδίτσας), Καραλής (Ηλείας)

Λεβαδειακός-Αστέρας Βλαχιώτη: Τσαγκαράκης (Χανίων), Αναστασάκης (Χανιών), Νικολάου (Αθηνών)