Με απουσίες κόντρα στην Παναχαϊκή σήμερα ο ΑΟ Διαβολιτσίου

Με απουσίες κόντρα στην Παναχαϊκή σήμερα ο ΑΟ Διαβολιτσίου

Στην Πάτρα εκδράμει σήμερα ο ΑΟ Διαβολιτσίου για ν’ αντιμετωπίσει την ιστορική Παναχαϊκή για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Μία δύσκολη έξοδος για την ομάδα του Διαβολιτσίου, η οποία θα προσπαθήσει ν’ αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα παραμένοντας στις υψηλές θέσεις της κατάταξης.

Βέβαια δεν λείπουν τα προβλήματα. Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής Μάρκος Στεφανίδης και ο συνεργάτης του Γιάννης Αντωνόπουλος δεν μπορούν να υπολογίζουν στα πλάνα τους στην παρουσία των Φώτη Μπαλόπουλου, Έλβις Γκελγέργια, Παρασκευά Τσιγαρίδη (ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς).

Το ματς (αρχίζει στις 3.00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Αγυιάς «Κώστας Δαβουρλής») θα «σφυρίξει» ο Ιωάννης Παπαγεωργόπουλος από την ΕΠΣ Αργολίδας. Βοηθοί θα είναι οι Στυλιανός Τούμπας και Νικόλαος Μαυροκορδόπουλος από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Δημήτριος Στυλιάρας από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Οι υπόλοιπες συναντήσεις της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, με τους διαιτητές που τις «σφυρίζουν» είναι οι εξής:

Ώρα 3.00 μ.μ.

Ναυπακτιακός Αστέρας – Αίας Γαστούνης: Ε. Σιαφαρίκας, Ι. Κουτσοκέρας, Ελ. Αβραμοπούλου (Αχαΐας)

Αμβρακικός Λουτρού – Τηλυκράτης Λευκάδας: Αλ. Φωκάς, Μιχ. Ανδριανός, Αγγ. Καρράς (Αχαΐας)

ΠΑΟ Βάρδας – Παναιγιάλειος: Γ. Σπήλιος (Κορινθίας), Γ. Γαλανόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας), Β. Θεοδωρόπουλος (Κορινθίας)

Αναγέννηση Άρτας – Παναγρινιακός: Δημ. Χουλιάρας, Γρ. Κέφης, Ζ. Νάκος (Πρέβεζας – Λευκάδας)

3.30 μ.μ.

Εθνικός Σκουλικάδου – Διαγόρας Βραχνέικων: Βας. Τσάκαλης, Ιωάν. Μπάκας, Γ. Καραμέρος (Ηλείας)

Ρεπό: Αχέρων Καναλακίου.