Μεσσηνιακός: Αθλητική ημερίδα στο ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης

Μεσσηνιακός: Αθλητική ημερίδα στο ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης

Την ημερίδα στίβου του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου, πρόκειται να φιλοξενήσει το ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης το προσεχές Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021. Στην αθλητική αυτή ημερίδα θα λάβουν μέρος δεκάδες αθλητές και αθλήτριες της ακαδημίας και της αγωνιστικής ομάδας του Συλλόγου, οι οποίοι βρίσκονται στις κατηγορίες Δημοτικού και Γυμνασίου.

Μεταξύ των αγωνισμάτων που θα λάβουν μέρος οι μικροί, αλλά και οι μεγαλύτεροι αθλητές του Συλλόγου, περιλαμβάνονται η σκυταλοδρομία, το άλμα εις μήκος και τα εμπόδια.

Μιλώντας στο «Θ» ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, δήλωσε σχετικά:

«Χαιρόμαστε που ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος διοργανώνει μια ημερίδα για τα μικρά παιδιά στο καινούργιο Δημοτικό Στάδιο. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο στόχος μας, να μπορέσουμε να ανοίξουμε τις πόρτες του Σταδίου στη νέα γενιά αθλητών. Συγχρόνως, αυτή η πρωτοβουλία του Μεσσηνιακού και η όλη προσπάθειά του, προς αυτή την κατεύθυνση, μας βρίσκει υποστηρικτές –όπως και κάθε τέτοια προσπάθεια που έχει ως στόχο να μυήσει τα παιδιά στον αθλητισμό».

Από πλευράς του, ο Δημήτρης Πουλόπουλος, μέλος του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου, πρόσθεσε: «Μετά την ανακαίνιση του Δημοτικού Σταδίου της Μεσσήνης, ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος, που διατηρεί τμήμα στίβου στην πόλη για τα τελευταία 30 χρόνια, διοργανώνει τους πρώτους αγώνες στίβου για τα παιδιά της Μεσσηνίας. Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 3.00 το μεσημέρι του ερχόμενου Σαββάτου, ενώ οι μέχρι τώρα δηλώσεις συμμετοχής είναι πολύ ενθαρρυντικές για την πρώτη αυτή διοργάνωση του Συλλόγου. Άλλωστε, το πρόσφατα ανακαινισμένο Στάδιο αποτελεί πόλο έλξης, μιας και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται, μετά την αλλαγή της όψης του, είναι άκρως κατάλληλη για αγώνες, ενώ σε προδιαθέτει να προπονηθείς και να αγωνιστείς».

Αναφορικά με τη διοργάνωση, διευκρινίζεται ότι θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας που βρίσκονται σε ισχύ για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού.

Χρ.Μ.