Ν. Δ. Τριφυλίας: Συγκρότηση σε Σώμα παρουσία Δούζη

Ν. Δ. Τριφυλίας: Συγκρότηση σε Σώμα παρουσία Δούζη

Σε Σώμα συγκροτήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Τριφυλίας, παρουσία του προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Μεσσηνίας της Ν.Δ., Ιωάννη Δούζη. Όπως είναι γνωστό, στη Μεσσηνία, καθώς και σε άλλες Δ.Ε.Ε.Π. και ΔΗΜ.Τ.Ο., δε διεξήχθησαν εκλογές, αλλά οι υποψήφιοι, οι οποίοι ήταν ισάριθμοι με τις θέσεις των εκλεγομένων, ανακηρύχθηκαν ως εκλεγέντες με απόφαση της Εφορευτικής Επιτροπής και του γραμματέα Οργανωτικού.

Η συγκρότηση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Τριφυλίας έχει ως εξής: Πρόεδρος Γεώργιος Φωτεινός, αντιπρόεδρος Στυλιανός Διαμαντόπουλος, γραμματέας Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, ταμίας Ιωάννης Γαλάνης, υπεύθυνη στρατηγικού σχεδιασμού & επικοινωνίας Ηλιάνα Κονδυλοπούλου, υπεύθυνη παραγωγικών & επιστημονικών φορέων Ελένη Φλαριώτη, υπεύθυνη οικογενειακής πολιτικής & ισότητας φύλλων Ευτυχία Γαλάνη, υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης Γεώργιος Πανουσιόπουλος, υπεύθυνος εκλογικής ετοιμότητας Στυλιανός Διαμαντόπουλος, υπεύθυνος εργαζομένων ιδιωτικού & δημόσιου τομέα Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το νέο Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Τριφυλίας αναγράφεται: «Με αίσθημα ευθύνης και ταπεινότητα απέναντι στη Νέα Δημοκρατία και τους πολίτες του Δήμου Τριφυλίας αναλαμβάνουμε τα νέα καθήκοντά μας. Πρώτιστα ευχαριστούμε θερμά το νέο πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. Μεσσηνίας κ. Δούζη Ιωάννη για την τιμή που μας έκανε να παρευρίσκεται μαζί μας. Μαζί θα αγωνιστούμε για το καλύτερο. Με σκοπό την ανανέωση, την ενότητα και ανάπτυξη όπως λέει και ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης.

Φίλες και φίλοι της Ν.Δ. του Δήμου Τριφυλίας, ακρογωνιαίος λίθος της παράταξης είναι η βάση, εκεί από όπου ξεκινά η δύναμή της. Τιμή μας που εξελέγημεν να την υπηρετήσουμε και να την εκπροσωπήσουμε. Είμαστε οι ακρίτες και τα κύτταρα της παράταξης, οι πρώτοι που αφουγκράζονται το παλμό της κοινωνίας. Είμαστε οι πυλώνες που κρατούν όρθια τη Δημοκρατία, όσο πιο μεγάλη η συμμετοχή μας τόσο πιο ισχυρή. Είμαστε οι ρίζες που κρατούν όρθιο το δέντρο της Νέας Δημοκρατίας. Χαιρόμαστε και νιώθουμε περήφανοι για τις επιτυχίες, είμαστε οι πρώτοι κυματοθραύστες για τις αστοχίες. Η Τριφυλία μας είναι ο τόπος μας, το όραμά μας. Είναι ο Δήμος μας με τα τόσα πλείστα πλεονεκτήματα του. Θέλουμε τη συμμετοχή σας, τη φωνή σας, την καλοπροαίρετη κριτική σας, να αγωνιστούμε μαζί για το καλύτερο. Στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε ας γίνουμε μαζί μία ενοχλητική αλήθεια με ρόλο ενεργό, μία αταξία στην προάσπιση των αξιών και των αρχών που η Νέα Δημοκρατία πρεσβεύει αγκαλιά με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους μας, επιβραβεύοντάς τους για τη συμμετοχή και βοήθειά τους και ορθώς πιέζοντας για την επίλυση προβλημάτων.

Η Ν.Δ. είναι μεγάλη, με τη συμμετοχή σου θα γίνει μεγαλύτερη ενάντια σε αυτούς που οραματίζονται ότι μπορούν να τη μικρύνουν».

Του Ηλία Γιαννόπουλου