Πρώτες αρχαιρεσίες στις 28 Νοεμβρίου για τον Σύλλογο Φίλων Ν. Μ. Κυπαρισσίας

Πρώτες αρχαιρεσίες στις 28 Νοεμβρίου για τον Σύλλογο Φίλων Ν. Μ. Κυπαρισσίας

Συλλογική προσπάθεια στήριξης της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας έλαβε νομική υπόσταση και θεσμικό χαρακτήρα με την ίδρυση συλλόγου με την επωνυμία «Σύλλογος Φίλων Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας», του οποίου η προσωρινή διοικούσα επιτροπή όρισε οι πρώτες αρχαιρεσίες για το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου να διεξαχθούν την Κυριακή 28 Νοεμβρίου από τις 10.00 έως τις 16.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αλέκος Παπαδόπουλος» στην Κυπαρισσία!

Στην πρόσκληση για τη διενέργεια αρχαιρεσιών αναγράφεται: «Με την με αρ. 3/2020 διάταξη του Ειρηνοδικείου Κυπαρισσίας (αρ. 718 σελ.584/2020 βιβλίου σωματείων Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας), ιδρύθηκε ο Σύλλογος με την επωνυμία “ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ”.

Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή με μοναδική αρμοδιότητα την ίδρυση του συλλόγου και τη διενέργεια αρχαιρεσιών, όρισε ημερομηνία των πρώτων αρχαιρεσιών του συλλόγου την 28η/11/2021/ ημέρα Κυριακή και από ώρα 10.00 π.μ. ως 16.00 και τόπο την αίθουσα εκδηλώσεων “Αλέκος Παπαδόπουλος” στην Κυπαρισσία Τριφυλίας. Με την παρούσα μας προσκαλούμε τα μέλη της γενικής συνέλευσης για τη συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες του συλλόγου, ως επίσης και όποιον συμπολίτη μας επιθυμεί, να γίνει μέλος του συλλόγου, ο οποίος δύναται να εγγραφεί ακόμα και την ημέρα των αρχαιρεσιών. Υποψηφιότητες για μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου γίνονται εγγράφως δεκτές έως την 24η/11/2021. ημέρα Τετάρτη στην οδό 25ης Μαρτίου 7 (έναντι δικαστηρίων ) στην υπεύθυνη και πρόεδρο της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, Χάιδω Παναγιωτοπούλου (τηλ. 6932146430 – 6948440312).

Δικαίωμα του εκλέγειν έχουν όλα τα εγγεγραμμένα και ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου.

Εκ της προσωρινής διοικούσας επιτροπής: Χάιδω Παναγιωτοπούλου του Χρήστου, πρόεδρος. Παναγιώτης Μητρόπουλος του Κωνσταντίνου, αντιπρόεδρος. Πολυξένη Στρατικοπούλου του Γεωργίου, γραμματέας. Κωνσταντίνος Δεμπεγιώτης του Φωτίου, μέλος. Ιωάννης Ψιλοδημητρακόπουλος του Ηλία, μέλος».