Σε «παλαίστρα» μετατράπηκε η αίθουσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Οιχαλίας

Σε «παλαίστρα» μετατράπηκε η αίθουσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Οιχαλίας

Η παράταξη «Αναγέννηση Άνω Μεσσηνίας» καταγγέλλει τη συμπεριφορά του αντιδημάρχου Κ. Δημητρακόπουλου

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη, τραμπούκικη, αλλά και φασιστική συμπεριφορά του αναπληρωτή δημάρχου – αντιδημάρχου Κωνσταντίνου Δημητρακόπουλου εναντίον του δημοτικού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Δημητρίου Καραμπούλα.

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο και στην ερώτηση του δημοτικού συμβoύλου, κ. Δημήτρη Καραμπούλα, γιατί μετακινήθηκε βιαίως ένα περίπτερο στην πλατεία Αγίου Ιωάννου, τότε απροκάλυπτα, με συμπεριφορά αχαρακτήριστη, κατέβηκε από το έδρανο και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του συναδέλφου του.

Η αίθουσα μετετράπη σε «παλαίστρα» και αποσοβήθηκαν τα χειρότερα με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων.

Έπειτα απ’ αυτό οι σύμβουλοι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης αποχώρησαν από την αίθουσα μαζί με τον προεδρεύοντα του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο «νταής» κ. αντιδήμαρχος, αφού στρογγυλοκάθισε στη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, συνέχισε το συμβούλιό του για να τακτοποιήσει σε «θεσούλες» κάποιους πιθανούς μελλοντικούς ψηφοφόρους του.

Αυτό έγινε παράνομα, διότι ο πρόεδρος της συνεδρίασης, κ. Βασιλόπουλος, δήλωσε ότι διακόπτεται και αναβάλλεται το συμβούλιο λόγω της έκρυθμης κατάστασης.

Η Δημοτική Αρχή συμπεριφέρεται αλαζονικά, αυταρχικά και αντιδημοκρατικά, επειδή πιστεύει ότι ο Δήμος είναι «μαγαζί» τους. Η δήμαρχος και οι αντί αυτής σπαταλούν ασύστολα τα χρήματα των δημοτών, διότι μάλλον αντιλαμβάνονται ότι ο Δήμος είναι για να εξυπηρετεί τα μικροσυμφέροντα ορισμένων.

•Τι κι αν αποτάσσονται έργα προγραμματισμένα, όπως είναι η πλατεία του Σουλιμά (Άνω Δωρίου) και η οικία της Μαρίας Κάλλας;

•Τι και αν δεν ολοκληρώνονται έργα της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, όπως το «Πέταλο» της πόλης του Μελιγαλά;

•Κλείνει η τράπεζα και η Δημοτική Αρχή «πέρα βρέχει»!

•Ο Βιολογικός δυσλειτουργεί, «δεν πειράζει»!

•Τα αντιπλημμυρικά έργα στις πυρόπληκτες περιοχές θα ξεκινήσουν του χρόνου, «λες και φέτος δε θα βρέξει»!

•Ο καθαρισμός των αγροτικών δρόμων για να μπορούν οι άνθρωποι να πάνε στα κτήματά τους είναι άπιαστο όνειρο, γιατί η Δημοτική Αρχή δεν το καταλαβαίνει!

•Μια αίτηση για επέκταση ηλεκτροφωτισμού μιας σημαντικής κτηνοτροφικής μονάδας θέλει μια τετραετία για να εκπληρωθεί!

•Επισκέπτεται το νομό μας η υπουργός Πολιτισμού και ο Δήμος μας, με τον Παρθενώνα της Πελοποννήσου, δεν μπαίνει στην ατζέντα της επίσκεψης!

Αυτά και άλλα πολλά τραγελαφικά γίνονται στο Δήμο μας. Εμείς, ως μείζων αντιπολίτευση, θα αναδεικνύουμε όλα αυτά τα θέματα για να περισώσουμε ό,τι μπορούμε και θα στηλιτεύουμε κάθε προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής που θα εκδηλώνεται με αυταρχικό και αντιδημοκρατικό τρόπο.

Γιάννης Κ. Αδαμόπουλος

Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Οιχαλίας