Σεμινάριο συγγραφής σύγχρονου παραμυθιού από την Αυτοσχέδιο Σκηνή

Σεμινάριο συγγραφής  σύγχρονου παραμυθιού από την Αυτοσχέδιο Σκηνή

Σεμινάριο συγγραφής σύγχρονου παραμυθιού διοργανώνει η Αυτοσχέδια Σκηνή, το οποίο και απευθύνεται σε όλους όσοι αγαπούν τα παραμύθια και επιθυμούν να πλάσουν τη δική τους ιστορία, φτιάχνοντας παραμυθένιους κόσμους, αναπτύσσοντας τη φαντασία τους.

Κι όπως περιγράφεται: «Το σεμινάριο θα σε βοηθήσει στη δομή έτσι ώστε να ζωντανέψεις την ιστορία σου, είτε απλώς αναζητάς να περάσεις δημιουργικά το χρόνο σου, είτε επιθυμείς να γίνεις συγγραφέας σύγχρονων παραμυθιών και να εκδώσεις τις ιστορίες σου. Είτε είσαι αρχάριος συγγραφέας, είτε δάσκαλος, καθηγητής, νηπιαγωγός, παιδαγωγός, φοιτητής ανθρωπιστικών σπουδών και θες να χρησιμοποιήσεις το παραμύθι ως εργαλείο διδασκαλίας στην εκπαίδευση, είτε είσαι κάποιος που απλώς του αρέσουν τα παραμύθια και θέλει να δοκιμάσει να γράψει το δικό του, είσαι ευπρόσδεκτος να μοιραστούμε την ιστορία σου και να την εμπλουτίσουμε μέσω δημιουργικών ασκήσεων, αλλά και να τη χτίσουμε μέσω ασκήσεων που στοχεύουν να βελτιώσουν τη δομή του παραμυθιού σου.

Θεματικές σεμιναρίου

-Προέλευση και σημασία των παραμυθιών

-Δομή αφήγησης και σχεδιασμός της ιστορίας

-Δημιουργία ηρώων και δόμηση του παραμυθιού

-Επιλογή θεμάτων, στοιχεία και η χρήση της μαγείας

Δήλωση συμμετοχής: 6908676277, aftosxediaskini@gmail.com. Για έξι Κυριακές 12.00-14.00 από 14 Νοεμβρίου έως 19 Δεκεμβρίου.

Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή rapid test 48 ωρών.

Κόστος: 70 ευρώ (η πληρωμή γίνεται σε δύο δόσεις, μια κατά την εγγραφή και μια 5 Δεκεμβρίου). Παρέχεται δε βεβαίωση παρακολούθησης.

AΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΣΚΗΝΗ

Θεατρική Ομάδα

Αγίου Παντελεήμονος 13- Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας

Tηλέφωνο: 272181597-6908676277