Άλλος το δημιούργησε, άλλοι κάνουν εγκαίνια!

Άλλος το δημιούργησε,  άλλοι κάνουν εγκαίνια!

Στο Κοπανάκι ο κ. Δημήτρης Δριμής δημοτικός σύμβουλος Τριφυλίας, επικεφαλής της “Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας”, τ. δήμαρχος Αετού, με ενέργειες από το 2007, ξεκίνησε το πρωτοποριακό έργο για τη στεγασμένη κατασκευή ζωαγοράς Κοπανακίου, το οποίο δημοπράτησε το 2010. Ολοκληρώθηκε πριν από το 2013 με όλα τα πλεονεκτήματα που θα είχε για την περιοχή, όμως ποτέ δε λειτούργησε.

Το ερώτημα είναι γιατί τώρα, μετά δύο χρόνια απραξίας και αδιαφορίας, η Δημοτική Αρχή Λεβεντάκη, από το 2019 που έγινε δήμαρχος Τριφυλίας, αποφάσισε την έναρξη λειτουργίας της ζωαγοράς.

Βλέποντας ότι πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές του 2023 προσπαθούν να οικειοποιηθούν και να λειτουργήσουν ένα έργο που δεν είναι δικό τους και δεν κοπίασαν για την κατασκευή του.

Τώρα θυμήθηκε ο περιφερειάρχης κ. Νίκας ότι πρέπει να αποσβεσθούν τα χρήματα που διέθεσε ο Έλληνας φορολογούμενος για την κατασκευή της ζωαγοράς; Αν λειτουργούσε τόσα χρόνια, πόσα οφέλη θα είχε σήμερα η περιοχή;

Κύριε Νίκα και κύριε δήμαρχε, ποιος έκανε το έργο που εγκαινιάσατε; Δεν έχετε το σθένος να το παραδεχτείτε; Θα καταφέρετε τουλάχιστον να εγκαινιάσετε δικό σας έργο στο Κοπανάκι και αλλού ή όχι;

Όσο και αν θέλετε να κόβετε κορδέλες και να φωτογραφίζεστε για τις επόμενες δημοτικές εκλογές, το έργο της ζωαγοράς του Κοπανακίου έχει το ονοματεπώνυμο του κ. Δημήτρη Δριμή και του Δημοτικού Συμβουλίου Αετού.

Μπέττυ Ταμβάκη

Φιλιατρά