Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης: Απόφαση να χαρίσει τις εισφορές ενός έτους στα μέλη του

Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης: Απόφαση να χαρίσει τις εισφορές ενός έτους στα μέλη του

Τις εισφορές ενός έτους θα χαρίσει στα μέλη του ο Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης «Ο Ερμής», έπειτα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς την κυβέρνηση, αλλά και ως συμβολική ένδειξη συμπαράστασης προς τις εμπορικές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις της περιοχής.

Όπως εξηγεί σε σχετική ανακοίνωσή του: «Αγαπητοί συνάδελφοι και συμπολίτες,

αρχικά σας ενημερώνουμε ότι κλείνουμε την δεύτερη χρονιά της πανδημίας του κορωνοϊού και της νέας οικονομικής κρίσης που αυτός έφερε.

Στα δύο χρόνια αυτά έχουμε επανειλημμένα ζητήσει από την Πολιτεία ουσιαστικά μέτρα στήριξης των εμπορικών και μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, τα οποία, ιδιαιτέρως την χρονιά που διανύουμε, δεν υφίστανται.

Εν όψει του παρόντος και του επόμενου κύματος μετάδοσης του ιού, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη συνέχιση των περιοριστικών μέτρων διακίνησης των πολιτών, αλλά και των πληθωριστικών πιέσεων που δέχονται όλα τα εισοδήματα, λόγω της νέας οικονομικής κρίσης που προέκυψε από την πανδημία, χρειάζονται άμεσα μέτρα στήριξης των εμπορικών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μέτρα τα οποία ζητάμε αλλά, από ό,τι φαίνεται, η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να τα πάρει, καθώς για αυτήν προέχουν οι μεγάλες επιχειρήσεις, οι μεγάλες ξένες επενδύσεις και όχι η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας.

Στο παραπάνω πνεύμα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς την κυβέρνηση, αλλά και ως συμβολική ένδειξη συμπαράστασης προς τις εμπορικές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις της περιοχής μας, έπειτα από απόφαση του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης, χαρίζονται στα μέλη του οι εισφορές ενός έτους.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Τετάρτη 15/12, στις 18.30, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση ανάμματος του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης θα δώσει το “παρών» με σπιτάκι όπου θα μοιράζονται κεράσματα και αναψυκτικά. Είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεχαστούμε κι εμείς και τα παιδιά μας από την καθημερινότητα. Θα υπάρχουν τραγούδια, χοροί και bazaar των συλλόγων του Δήμου. Σας περιμένουμε όλους!».