Έπιασε κορυφή ο Απόλλωνας, 3-0 στο ντέρμπι το «Ν. Βότση»!

Έπιασε κορυφή ο Απόλλωνας, 3-0 στο ντέρμπι το «Ν. Βότση»!

Ατόφια ψυχή πρωταθλητή διαθέτει ο Απόλλωνας Καλαμάτας και το απέδειξε με τον πλέον περίτρανο τρόπο το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στο Κλειστό της Παραλίας, εξαναγκάζοντας τον μέχρι πρότινος αήττητο και πρωτοπόρο ΑΠΣ Ναυάρχου Βότση σε ήττα 3-0 σετ!

Ο 2ος Όμιλος της Pre League βόλεϊ των γυναικών απέκτησε νέο …αφεντικό, με τον Απόλλωνα να …στρογγυλοκάθεται στην κορυφή με δύο βαθμούς διαφορά, 25 έναντι 23.

Η καλαματιανή ομάδα είχε …κοιτάξει στα μάτια τον «Ναύαρχο Βότση» και στο παιχνίδι του α’ γύρου στη Θεσσαλονίκη, καταφέρνοντας να διεκδικήσει τη νίκη στο τάι μπρέικ και εξασφαλίζοντας τελικά τον 1 βαθμό.

Αυτή τη φορά ήρθε η νίκη και ήταν «καθαρή» με 25-19, 29-27, 25-23, με τις παίκτριες του Μπάμπη Μυτσκίδη να κάνουν μια ακόμη υπέρβαση και τις δύο ομάδες να προσφέρουν πολλές .


Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής είχαμε: Άρτεμις Κορυδαλλού-ΦΟ Βριλησσίων 1-3 και ΧΑΝΘ-Ηλιούπολη 2-3. Η α’ φάση θα ολοκληρωθεί στις 8 Ιανουαρίου, με τον Απόλλωνα να κάνει φινάλε στην Ηλιούπολη, όπου δεν αναμένεται να συναντήσει δυσκολίες. Η νίκη στο ντέρμπι και η διαφαινόμενη πρωτιά δεν «εξαργυρώνεται» με βαθμούς ή άλλο πλεονέκτημα στη β’ φάση, πρόκειται όμως για μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τις «μελανόλευκες» που επιπλέον κέρδισαν σε ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, επιτείνοντας τη θέληση για ακόμη υψηλότερες διακρίσεις.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μπάμπης Μυτσκίδης): Ειρήνη Σακελλαρίου, Σοφία Γκιαούρη, Καλλιόπη Αποστολοπούλου, Νίκη Κόλλια, Εβελίνα Μπεσή, Κλειώ Βενέτη, Χρύσα Καράμπελα, Ανάχι Τόσι, Αγγελική Γρίβα, Σοφία Καρακύκλα, Νίκη Γιόλλα, Ντίνα Καραμούντζου, Μαρία Θεοδωρακέα, Όλγα Τσάτουμα.