Εθελοντική αιμοδοσία χθες στο Διοικητήριο

Εθελοντική αιμοδοσία  χθες στο Διοικητήριο

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» του Διοικητηρίου, έπειτα από συνεργασία του Συλλόγου Αιμοδοτών του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας, του Συλλόγου Υπαλλήλων της ΠΕ Μεσσηνίας και του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Σε αυτή συμμετείχαν είκοσι εννιά άτομα και  στόχος της διοργάνωσης ήταν η ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες για αίμα σε όσους το έχουν ανάγκη.

Από την πλευρά του, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Στάθης Αναστασόπουλος, συνεχάρη τους αιμοδότες που αυτές τις άγιες μέρες προσφέρουν ένα δώρο ζωής, αλλά και τους διοργανωτές της εθελοντικής εκδήλωσης.

Ο δε υπεύθυνος των κινητών μονάδων του ΕΟΔΔΥ Μεσσηνίας, Κώστας Βλαχοδημητρόπουλος, απηύθυνε ευχαριστίες προς την Περιφέρεια που προσέφερε την αίθουσα, αλλά και προς το Σύλλογο Υπαλλήλων που συμμετείχε στην πρωτοβουλία αυτή. Τέλος,  ενημέρωσε ότι αυτή η δράση είναι η τελευταία εθελοντική αιμοδοσία για το τρέχον έτος πανελλαδικά.