Με 20 ποδοσφαιριστές και χωρίς Μπακαγιόκο στην Ιεράπετρα η Καλαμάτα

Με 20 ποδοσφαιριστές και χωρίς Μπακαγιόκο στην Ιεράπετρα η Καλαμάτα

Εμβόλιμη διεξάγεται σήμερα και αύριο η 10η αγωνιστική της  Super League 2, με την ομάδα της Καλαμάτας να δοκιμάζεται στην Ιεράπετρα.

Η αποστολή των «μελανόλευκων» βρίσκεται από χθες στην Κρήτη, όπου ταξίδεψε αεροπορικώς από την Αθήνα στο Ηράκλειο, ενώ η αναμέτρηση με τον ΟΦΙ είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει σήμερα στις 3 μ.μ.

Από την 20άδα των ποδοσφαιριστών που επέλεξε ο προπονητής, Νίκος Αναστόπουλος, απουσιάζει ο Μπακαγιόκο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα. Έτσι, στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού τέθηκαν οι: Ταΐρης, Καπούταγλης (τερματοφύλακες), Μαβινγκά, Μπούνας, Τσαγκαλίδης, Μοζέρ, Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης (αμυντικοί), Παπατόλιος, Αναστασόπουλος, Σκεντεράι, Ματέους, Παυλίδης, Τάτος (μέσοι), Λουκίνας, Βάλισον, Κόκκορης, Νάνι, Μαρκόφσκι, Φελίπε.

Στόχος της τοπικής μας ομάδας είναι φυσικά η νίκη και για μια ακόμη φορά οι παίκτες καλούνται να βγάλουν στο γήπεδο τον καλύτερό τους εαυτό. Η Καλαμάτα προέρχεται από ένα εκπληκτικό σερί πέντε συνεχόμενων επιτυχιών, που της έχουν επιτρέψει να αναρριχηθεί στην 3άδα του Νοτίου Ομίλου, ενώ η Ιεράπετρα βρίσκεται στην 11η θέση με 9 βαθμούς, γεγονός που δεν διευκολύνει, αλλά δυσκολεύει το έργο της Μαύρης Θύελλας, που έχει να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο «διψασμένο» για το αποτέλεσμα, με το επιπλέον κίνητρο να «σταματήσει» το θεωρητικό φαβορί.

Οι παίκτες της Καλαμάτας έχουν δείξει μεγάλη σοβαρότητα έως τώρα και με ανεβασμένη ψυχολογία, είναι σε θέση να φτάσουν σε μια ακόμη επιτυχία –κάτι που θα αποτελούσε το πλέον ιδανικό κλείσιμο της χρονιάς…

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής
Τετάρτη, 29/12, 3 μ.μ.

ΟΦ Ιεράπετρας-Καλαμάτα

Διαιτητής: Κουκουράκης (Χανίων)

Βοηθοί: Δασκαλομαρκάκης (Ρεθύμνου), Αναστασάκης (Χανίων)

4ος: Λάμπρου (Εύβοιας)

Παρατηρητής: Μαστορίδης (Κεφαλληνίας/Ιθάκης)

Καλλιθέα-ΑΕΚ Β

Χανιά-Καραϊσκάκης

Ζάκυνθος-Παναθηναϊκός Β (14:30)

Αιγάλεω-Κηφισιά

Ηρόδοτος-Επισκοπή

Λεβαδειακός-Ρόδος

Πέμπτη 30/12 – 15:00

Διαγόρας-Εργοτέλης