Με απουσίες αλλά μόνο νίκη κόντρα στον ΠΑΟ Βάρδας ο ΑΟ Διαβολιτσίου

Με απουσίες αλλά μόνο νίκη κόντρα στον ΠΑΟ Βάρδας ο ΑΟ Διαβολιτσίου

«Λαβωμένος» θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 3.00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά τον ΠΑΟ Βάρδας ο ΑΟ Διαβολιτσίου, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Ο τεχνικός της ομάδας του Διαβολιτσίου, Μάρκος Στεφανίδης και ο συνεργάτης του, Γιάννης Αντωνόπουλος θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Γιάννη Στραβάκου (τιμωρημένος), Γιώργου Βέλλη (κτύπησε στο πρόσφατο ματς με τον Αχέροντα Καναλακίου). Δύσκολη δε θεωρείται η συμμετοχή του έμπειρου αμυντικού Φώτη Μπαλόπουλου (ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό).

Παρά τα προβλήματα, ο ΑΟ Διαβολιτσίου θα επιδιώξει να πετύχει την τρίτη εντός έδρας νίκη (και τέταρτη συνολικά στο πρωτάθλημα) παραμένοντας στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Βασικό στέλεχος της ομάδας της Βάρδας είναι ο Βαγγέλης Λαθύρης (γνώριμος στους Μεσσήνιους φιλάθλους από το πέρασμά του σε Πάμισο Μεσσήνης, Καλαμάτα και Πανθουριακό).

Τον αγώνα έχει οριστεί να «σφυρίξει» ο Ιωάννης Παπαγεωργόπουλος από την ΕΠΣ Αργολίδας, βοηθοί θα είναι οι Στυλιανός Τούμπας και Νικόλαος Μαυροκορδόπουλος από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Δήμος Αναστόπουλος από  της ΕΠΣ Αρκαδίας.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα
Οι υπόλοιπες συναντήσεις της 9ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής είναι οι εξής:

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου – 3.00 μ.μ.

Εθνικός Σκουλικάδου  – Παναχαϊκή

Τηλυκράτης Λευκάδας – Αχέρων Καναλακίου

Αίαντας Γαστούνης – Αναγέννηση Άρτας

Διαγόρας Βραχνέικων – Παναγρινιακός

Ρεπό: Ναυπακτιακός Αστέρας, Παναιγιάλειος